Bulvár

Ez a takarítónő havi hétmillió forintot keres Onlyfans-en azzal, hogy rajongói Diana hercegnőt látják benne

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. január 20. 18:30

A 47 éves Lauren Spencer fel is adta állását, hogy a szoftpornó hercegnője lehessen.

Egy angol nő feladta takarítói állását, miután rájött, hogy sokkal jövedelmezőbb új karriert csinálhat a leginkább felnőtt tartalmakra szakosodott OnlyFans oldal jóvoltából, írja a Manchester Evening News. Az Exeterben élő 47 éves Lauren Spencer havi hétmillió forintot keres azzal, hogy állítása – vagy inkább rajongói – szerint hasonlít a néhai Diana hercegnőre.

Lauren Spencer 2021 áprilisában döntött úgy, hogy kipróbálja magát a felnőtteknek szóló webhelyen. Ez volt az az időszak, amikor a járványügyi korlátozások miatt annyira megroggyant vállalkozása, hogy nem tudott megélni a takarítói megrendelésekből.

Ez a takarítónő havi hétmillió forintot keres Onlyfans-en azzal, hogy rajongói Diana hercegnőt látják benne
Forrás: laurenspencer_uk / Instagram

A nő nagyon hamar azon kapta magát, hogy gyorsan nőtt a követői bázisa a szexmunkások által kedvelt platformon. Sok rajongója ugyanis kifejezetten azért kezdte őt követni és támogatni, mert szerintük hasonlít Diana hercegnőre. „Sokan azt sugallják, hogy úgy nézek ki, mint Diana hercegnő, ami nagyon hízelgő, mert ő gyönyörű volt” – mondta a nő a lapnak.


Lauren ezért gyakran öltözik úgy mint a néhai walesi hercegnő, követői pedig rendszeresen kérik, hogy alkossa újra Diana ikonikus pózait, sőt, olvasson fel az ő hangján.

A szoftpornó hercegnője lettem

– mondta Lauren a karrierváltásáról.

Ez a takarítónő havi hétmillió forintot keres Onlyfans-en azzal, hogy rajongói Diana hercegnőt látják benne
1983-as fotó Diana hercegnőről – Fotó: Bettmann / Getty Images 

Az évi 200 000 fontot kereső, ezzel a top brit onlyfans modellek között szereplő Lauren napjai nagy részét azzal tölti, hogy tartalmakat készít az OnlyFans-ra, ugyanis rajongói szinte minden idejét lekötik.

Charlie, Lauren 52 éves férje segít neki a színfalak mögött, és támogatja felesége új munkáját. „Tetszik neki, hogy a srácok engem néznek, ő nem az a féltékeny típus” – mondta Lauren.

#Bulvár#OnlyFans#diana hercegnő#pornó

Címlapról ajánljuk