Bulvár

Hallották azt a nagy koppanást karácsonykor? Ronaldo álla volt az, amikor meglátta, milyen autót kapott a barátnőjétől

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. december 26. 13:32

Georgina Rodriguez egy 140 millió forintos csekélységgel lepte meg a focistát.

Miközben a brit királyi családban csak szerény bizsukra futotta karácsonykor, a világ futballelitjének egyik koronázatlan királyát rangjához méltó karácsonyi ajándékkal lepték meg. Cristiano Ronaldo, a Manchester United nemrég lelépett csatára ugyanis egy 140 millió forintba kerülő Rolls-Royce Dawn luxuskupét kapott barátnőjétől, írja a The Sun.

A Georgina Rodriguez, spanyol modell és táncosnő Instagram-oldalán látható videó tanúsága szerint a 37 éves világhírű futballistát sikerült alaposan meglepni a négyüléses, lenyitható tetejű személygépkocsival:


A videón megcsodálható, vörös szalaggal átkötött autó prototípusát először a 2015-ös frankfurti autószalonon mutatta be a Rolls-Royce. A Dawnban egy 6,6 literes, 12 hengeres, ikerturbóval felszerelt motor dolgozik, és egy ilyen autót természetesen nem lehet csak úgy az utcáról besétálva megvásárolni, a Rolls-Royce megrendelésre, egyedi felszereltséggel készíti a tehetős ügyfeleknek.

Cristiano Ronaldo 18-20 millió dollárosra becsült, Bugattikat, Ferrarikat, Aston Martinokat felvonultató autógyűjteménye ezzel egy újabb Rolls-Royce járművel bővült. Ronaldo nem először kapott hasonlóan értékes ajándékot Georgina Rodrigueztől: gyermekeinek anyja 2020-ban például egy Mercedes G-Wagon Brabus-szal lepte meg a focistát születése napján:

#Bulvár#cristiano ronaldo#Rolls-Royce#ajándék#karácsony#autó#foci#labdarúgás

Címlapról ajánljuk