Bulvár

A Tiborcz István érdekeltségébe tartozó tarcali szállodában kérte meg Kulcsár Edina kezét G.w.M.

Hamberger DávidHamberger DávidKovács-Angel MariannaKovács-Angel Marianna

2022. december 23. 12:20

Rózsaszirmokkal volt tele az Orbán Viktor vejéhez köthető Andrássy rezidencia 5 csillagos luxusszállodája.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a népszerű rapper, G.w.M megkérte Kulcsár Edina kezét. Az újdonsült menyasszony az Instagramon a gyűrűjét is megmutatta, illetve a 24 óráig elérhető sztorijába további pillanatokat is megosztott.

Ezekből vált nyilvánvalóvá, hogy a lánykérés a tarcali Andrássy Kúria & Spa szállodában történt. A Forbes szerint Tiborcz ezt a szállodáját is Mészáros Lőrinctől vette, ami a felújítás után 12 új szobával, kültéri medencével, valamint egy esküvők és konferenciák számára kialakított rendezvényhelyszínnel bővült.

„Egy hely, amely a különleges családi és üzleti összejövetelek idilli színtere. Ez az Andrássy Kúria & Spa, egy ötcsillagos szálloda – a hely, melynek magával ragadó varázsára emberöltők óta rácsodálkozunk” – áll a szálloda weboldalán található bemutatkozásban.

A Booking.com oldalon is megtalálható szállodában egyébként egy szoba nagyjából 90 000 magya forintba került két főre reggelivel és vacsorával az árban.

A wellnes részlegről a szálloda Facebook oldalán is vannak képek. 


Ezen a linken azonban közelebbről is megtekinthető a medence, ami bizonyítja, hogy Kulcsár Edina és G.w.M a helyszínen járt.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#kulcsár edina#G.W.M.#tiborcz istván#andrássy rezidencia#orbán viktor#luxusszálloda

Címlapról ajánljuk