Bulvár

Berlusconi egy busznyi prostituáltat ígért a Monza játékosainak, ha megvernek nagycsapatokat

Dévai LászlóDévai László

2022. december 15. 9:34

A tulajdonos sajátos módon próbálja motiválni a játékosokat.

Az olasz elsőosztályban szereplő Monza tulajdonosa, Silvio Berlusconi elmondta: megígérte játékosainak, hogy ha megverik a Serie A nagycsapatait, akkor a játékosok rendelkezésére bocsájt

egy busznyi prostituáltat.

A Monza találkozni fog többek között az AC Milannal is, ami azért lehet fontos Berlusconinak, mert korábban ő volt a tulajdonosa a milánói klubnak. A kedd esti karácsonyi vacsorán a szponzorok és a játékosok delegációja előtt a volt olasz miniszterelnök a maga módján próbálta motiválni a január 4-én újrainduló szezon előtt a játékosokat.

A Monza a jövő hónapban a Juventusszal és az Interrel találkozik, február közepén pedig a bajnoki címvédő Milanhoz látogatnak.

Az AFP megkereste a Monza sajtóosztályát, akik nem kívánták kommentálni a tulajdonos szavait. 

Silvio Berlusconi nemcsak a sportéletben aktív, hanem a politikában is. A 86 éves jobboldali politikus jelenleg is ott ül az olasz parlamentben, ahol a szélsőjobbos Giorgia Meloni miniszterelnök egyik szövetségese.

Berlusconi még 2018-ban 3 millió euróért vásárolta meg a Monzát, a klub akkor még csak az olasz harmadosztályban szerepelt. Az olasz exminiszterelnök korábban nem kevesebb mint 740 millió euróért adta el a Milant, amelyet 31 éven keresztül vezetett tulajdonosként. A Monza 15 meccs után a 14. helyen áll a Serie A-ban, kilenc ponttal a kiesést jelentő helytől.

Nyitókép: Jock Fistick / Bloomberg / Getty Images

 

#Bulvár#monza#foci#silvio berlusconi#futball#olasz bajnokság

Címlapról ajánljuk