Bulvár

Jótékonysági sztárfoci: a hazai celebek labdarúgással gyűjtenek adományokat a rászorulóknak

Hamberger DávidHamberger Dávid

2022. december 7. 14:08

Egy jó ügy érdekében baráti focimeccsen csap össze a hazai celebvilág színe-java, Kabát Peti, Puskás-Dallos Peti, Curtis, Schumacher Vanda is részt vesznek majd az eseményen.

Idén először kerül megrendezésre a „Sztárfoci a hátrányos helyzetű családokért” jótékonysági sportesemény, melynek a szervezője Schumacher Vanda és Óvádi László.

Sok hazai hírességgel karöltve rendezzük meg az év futballmeccsét, ami rengeteg hátrányos helyzetű gyermek és család ünnepét teszi majd boldogabbá.

– áll az esemény leírásában. Az program azért is különleges, mert a meccsen több haza celeb, köztük Kállay-Saunders András, Balázs Pali, Istenes Bence, Inti, Kabát Peti, Puskás-Dallos Peti, Curtis, Schumacher Vanda is részt vesznek, hogy népszerűsítsék az adománygyűjtést.

A szervezők szerint a rendezvény ingyenes, viszont szívesen várnak adományokkal teli cipősdobozokat, melyek tartalmazhatnak:

  • játékokat
  • gyermekruhákat
  • tisztálkodási szereket
  • tartós élelmiszereket

A gálameccs december 21-én 16 órakór kezdődik, rengeteg hazai híresség, énekes, színész, művész, youtuber focizik majd a „jó ügy érdekében, hogy még karácsony előtt megérkezzen az ajándék oda is, ahova sajnos nem jutna”.


Nyitókép: Schumacher Vanda Instagram-oldala

#Bulvár#sztárfoci#istenes bence#schumacher vanda#puskás-dallos peti#curtis#kabát peti

Címlapról ajánljuk