Bulvár

Andrea unalmasnak találta magát, ezért harminc adag injekcióval felismerhetetlenné töltötte fel az ajkait

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. december 3. 15:08

A 25 éves bolgár nő imádja a plasztikai sebészet vívmányait, és hogy megszabaduljon természetes szépségétől, eddig 43 kozmetikai beavatkozáson esett át.

A 25 éves bolgár Andrea Ivanova azt állítja, hogy rekordot állított fel az ajkaiba beadott hialuronsav-injekciók számában, írja a The Sun.

Andrea arra törekszik, hogy a lehető legjobban hasonlítson egy Barbie-babára, ezért az utóbbi időben közel csaknem hétmillió forintnyi összeget költött 43 különböző kozmetikai beavatkozásra. A beavatkozások közt 30 ajakinjekció volt, amiknek köszönhetően mostanra szinte teljesen felismerhetetlenné vált az Instagramon és OnlyFansen is megtalálható nő.


Andrea a „világ leghosszabb és leghegyesebb álla” címre is pályázik, ezért ajkai mellett az állába, az állkapocsvonalába és az arccsontjába is kapott feltöltőinjekciókat

Korábban a melleit is megnagyobbíttatta. Mint mondja, mindig is szerette a mesterséges szépséget és az eltúlzott dolgokat, ami arra motiválta, hogy több beavatkozáson is átessen:

Nem szeretem a hétköznapi külsőt, ellenben rajongok a hatalmas formákért és a különc szépségekért. A természetes szépség számomra unalmas, ezért úgy döntöttem, hogy radikálisan megváltoztatom a külsőmet.

Andrea szeretné még drasztikusabban átformálni magát, ezért még sok beavatkozást tervez, tovább szeretné növelni az ajkait és a melleit. Az egyedülálló nő ezért karácsonyra további injekciókkal lepi meg magát.

Arról, hogy mit szólnak radikálisan megváltoztatott külsejéhez az emberek a következőket nyilatkozta:

„Mindig vannak pozitív és negatív reakciók... az emberek mindig megfordulnak, hogy megnézzenek, megjegyzéseket tesznek rám, suttognak egymásnak. Vannak, akik ujjal mutogatnak rám, vitatkoznak velem a megjelenésemről, vannak, akik fütyülnek, vannak, akik nevetnek, gúnyolódnak rajtam, és persze vannak, akik odajönnek hozzám, gratulálnak, és fényképezkedni akarnak velem. Akárhová megyek, mindig vannak emberek, akik hajlandóak velem fotózkodni, ami csodálatos számomra.”

#Bulvár#bulgária#plasztikai sebészet#ajakfeltöltés

Címlapról ajánljuk