Bulvár

A reptéri röntgen mentette meg a pajkos macskát a biztos haláltól

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. november 23. 19:34

A narancssárga kandúr észrevétlenül bemászott gazdája bőröndjébe, amikor az az útra csomagolt, és csak a biztonságiak éberségének köszönheti, hogy életben maradt.

Az Egyesült Államok Közlekedésbiztonsági Hivatalának (TSA) reptéri dolgozói élő macskát találtak a New York-i John F. Kennedy nemzetközi repülőtéren, írja a Fox Business. A TSA pusztító szóvicceiről hírhedt Instagram-oldalán számolt be az esetről, leírva, hogy a macskát egy feladott poggyász átvilágításakor vette észre a biztonsági szolgálat egyik tagja.

A csomagot kibontva egy narancssárga szőrű kandúr került elő. Az állatnak nagy szerencséje volt, mivel a tízezer méteres magasságban repülő utasszállító gép fűtetlen, oxigénben szegény rakterében biztosan nem élte volna túl a kalandot.


A csomag gazdája a TSA tisztjeinek elmondta, hogy nem is tudott róla hogy a bőröndben van. Alex Augustyniak, aki alexaugustalex néven van fent Instagramon, később külön instasztoriban számolt be a történtekről. Közzétett egy bizonyító erejű videót is, amin az látszik, hogy a macska már korábban is szeretett bőröndökben elbújni:

A reptéri röntgen mentette meg a pajkos macskát a biztos haláltól
 


Nyitókép: TSA / Instagram

#Bulvár#macska#repülőtér#new york#bőrönd#poggyász#röntgen

Címlapról ajánljuk