Bulvár

Fluor Tomi Puzsér Róbertről: Nyomorult, szánalmas, felületes és hazudik

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. október 14. 17:55

Emiatt nem is tudja komolyan venni, hiszen a lényeg csak az, hogy mindig kell valami felhajtás, és most épp a szakácskönyve miatt keresi Puzsér a műbalhét – fejtette ki Fluor Tomi.

A Blikk videós stábja a 6. Magyar Klipszemlén kapta kameravégre Fluor Tomit, a Welhello producer-rapperét, és a lap riportere egyebek mellett rákérdezett a közte és Puzsér Róbert közti, évek óta feszültnek látszó viszonyra. 

A legutóbbi bajuszakasztás október elsején történt, amikor Puzsér a Facebookon egy Fluor Tomi munkásságát gyalázó grafikát posztolt, amire az érintett csak annyit válaszolt, hogy

kidet k.rtam le véletlen, Robi?

A népszerűségi erőviszonyokat jól jelzi, hogy míg Puzsér posztja 4 ezer lájkot kapott, addig Fluor csaknem ötezret gyűjtött be.

Fluor a kardcsörtetést firtató kérdésre felelevenítette, hogy először nem is értette, milyen apropóból jött a gyalázkodás, de aztán leesett neki:

láttam, hogy megjelent a szakácskönyve, úgyhogy gondolom, akkor azért, de amúgy annyira nem érdekel ez az egész, pont annyit ért ez az egész, hogy azt a kommentet megkapja.

Fluor szerint Puzsér és viselkedése

borzasztóan nyomorult és szánalmas, nem nagyon érdekel (...) igazából felületes, és hazudik és emiatt nem tudom komolyan venni, de hát mindig kell valami kis hype. Hát hajrá, írja még le ötször hogy szar vagyok, én meg csinálom a teltházaimat, ő meg remélem keres még pénzt abból, hogy engem b.szogat.


Puzsér Róbert az RTL Reggeli című műsorában beszélt újonnan megjelent szakácskönyvéről, és magához hűen be is szólt Rácz Jenőnek és Sárközi Ákosnak:


Nyitókép: Puzsér Róbert / Fluor Tomi / Facebook

#Bulvár#fluor tomi#puzsér róbert#cicaharc

Címlapról ajánljuk