Bulvár

Be lehet zárni az internetet, ennél cukibb kutyafürdetést a héten már úgysem látunk sehol

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. augusztus 13. 20:45

A Magyar Közút nem a levegőbe beszélt: tényleg beszámolnak a júliusban talált fekete kölyökkutya életének fontosabb eseményeiről.

Újabb videóval jelentkezett szombaton a Magyar Közút, ezúttal azonban nem valami horrorisztikus baleset vagy autópályás büntetőfékezés a téma, hanem a júliusban talált kutyakölyök közutas gazdái jelentkeztek friss felvételekkel.

Mint arról az rtl.hu is beszámolt, a Magyar Közút jászberényi mérnökségének munkatársai július vége felé a Pusztamonostor-Jászárokszállás összekötő úton, a szikkasztó árokban egy alig több mint 930 grammos kiskutyára bukkantak. A sorsára hagyott kutyakölyköt a közutasok befogadták, és közönségszavazáson nevet is találtak neki: Emká (ami ugye annyit tesz, hogy MK, azaz Magyar Közút).

A Magyar Közút illetékesei a névadó után azt ígérték, hogy a későbbiekben beszámolnak majd Emká életének fontosabb pillanatairól, és ez nem üres fogadkozás volt: máris itt egy új videó a kutyusról.

A Facebookra fölrakott videóhoz azt írták, hogy

Nagyon jó sora van a kis Emkának, eléggé el van kényeztetve. A jászberényi kollégák pedig alaposan dokumentálták nekünk az első fürdetését.

Nem is szaporítanánk tovább a szót, úgyis mindenki a cukiság-túladagolást eredményező videót szeretné látni, hát tessék:

#Bulvár#magyar közút#emká#kutya#kiskutya#gisgutya#állat#mentett kutya

Címlapról ajánljuk