Bulvár

Varga Viktor és barátnője megszabadultak ruháiktól az Ozora Fesztiválon

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. augusztus 8. 21:37

Az énekes két fotót is megosztott anyaszült önmagáról, azon méltatlankodva, hogy az Instagram szabályai szerint ki kell takarnia azok egy részét.

Múlt héten tartották a Fejér megyei Igar határában az Ozora fesztivált, amin részt vett Varga Viktor is. Az énekes barátnőjével, Zsembera Liliánával, Madách Színház táncművészével élvezte a pszichedelikus zenei fesztivált, ahol az Instagramra feltöltött fotóik tanúsága szerint mindketten megszabadultak ruháik jó részétől.

Az egyik képen Varga Viktor egymaga látható, egy hátizsákon, egy dobon és egy csengettyűs nyakláncon kívül semmit nem visel. A másik képen a meztelen énekes Liliánával látható, a fiatal táncosnőn fölül semmit, alul egy fehér csipkés sortot lehet látni.


Varga Viktor csak úgy tehette közzé az Instagramon a két képet, hogy kitakarta azok egy részét (konkrétan a saját ágyékát és barátnője melleit). Erre azért volt szükség, mert máskülönben az oldal rövid úton letiltotta volna fotókat, sőt akár fel is függeszthették volna Varga fiókját.

Ezen dohogott is egy kört az énekes, azt írva a fotók mellé, hogy

Mekkora kitakarást kell raknom, hogy megfeleljen a teljesen abszurd és álprűd közösségi irányelveknek egy k*szott fotó, amin semmi nem látszik, és a célja az önelfogadás, az emberi mivoltunk ünneplése, a szabadság, a szerelem és a felhőtlenség közvetítése, a nudizmus és a természetesség egyszerű boldogságának feltárása?! Menjen a meta a p*csába, és azok is, akik ruhában születtek!

(A meta, azaz Meta az Instagramot és Facebookot is tulajdonló cég, aminek szigorú szabályai szerint nem lehet nemi szerveket és női mellbimbókat takarás nélkül közzétenni.)

Varga végezetül megemlíti, hogy nemcsak ő, de sokan mások is meztelenek voltak a fesztiválon:

ugyanis itt mindenki elfogad mindenkit úgy, ahogy van, mocsáremberként, tündeként, bolygóközi psymanóként.


Nyitókép: Sárral borított férfi táncol az Ozora Fesztiválon a Tolna megyei Ozora közelében található Dádpusztán 2014. július 31-én - Fotó: Mohai Balázs / MTI

#Bulvár#varga viktor#ozora#ozora fesztivál#meztelen#instagram

Címlapról ajánljuk