Bulvár

Leáll a plasztikai beavatkozásokkal az élő Ken babából Barbie-vá változott tévés személyiség

Hamberger DávidHamberger Dávid

2022. július 5. 15:54

A 38 éves transznemű Jessica Alves közel félmilliárd forint értékű angol fontot költött el plasztikai beavatkozásokra. Miután megfogadta, hogy leáll a műtétekkel, leszögezte, hogy a 13. orrplasztikáját és egy teljes zsírleszívást azért még megcsináltat.

Rodrigo Alves, hírhedtebb nevén az élő Ken baba volt az első férfi, aki kivetette négy bordáját. Ami még ennél is döbbenetesebb, hogy a csontokat egy befőttesüvegben tárolja azóta is. Ezt a műtétet akkor azért vállalta be, hogy kisebb zakót hordhasson, de kapóra jött neki más miatt is: időközben ugyanis úgy döntött, hogy inkább nőként, Jessica Alveres néven folytatja az életét.


Jessica a MailOnline-nak árulta el, hogy már nem érdekli a „tökéletesség” hajszolása és sokkal magabiztosabbnak érzi magát mióta nőként éli az életét.

Távol vagyok a tökéletességtől, és nem is akarok tökéletes lenni, de van néhány dolog, amit még a nyár vége előtt helyre kell hoznom... akkor egy életre kész leszek a plasztikai műtétekkel.


A halaszthatatlan dolog, amit helyre szeretne hozni az a 13. orrműtétje, valamint egy teljes zsírleszívás. 

A híresség legutóbb a Barbie márka fotózásán járt, amiről elmondta, hogy „Barbie a női forma tökéletességét képviseli, és szórakoztató, valamint hízelgő a babához hasonlítani.”


Jessica egyébként az elmúlt néhány hónapban igyekezett a legtöbbet kihozni az utazásaiból. Azért is annyira fontos ez neki, mert a nemi átalakító műtétje pont a járvány idején történt, amikor minden ország zárva volt, ezért most szeretné minél jobban kiélvezni az első nyarát nőként.

„Nagyon jól éreztem magam! Két hónapot töltöttem Thaiföldön, most Törökországban vagyok, aztán indulok Balira” – mesélte.

Nyitókép: Jessica Alves Instagram

#Bulvár#jessica alves#ken baba#plasztika#barbie#baba#plasztikai műtét#átoperálás#transznemű#fotózás#fotó#kép

Címlapról ajánljuk