Bulvár

„Soha nem gondoltam, hogy szeretni fogom" – Elliot Page különleges fotót osztott meg közösségi oldalán

Hamberger DávidHamberger Dávid

2022. július 5. 17:27

A kanadai színész egyetlen mondatot fűzött új fotójához, amivel tökéletesen érzékeltette rajongóival, milyen fontos számára ez a pillanat. A bejegyzés mellett a rendező Reed Morano és Az Esernyő Akadémia producere, Jeff King sem tudott elmenni szó nélkül.

Elliot Page-et sokáig Ellen Page-ként ismertük, mígnem 2020-ban bejelentette, hogy a jövőben férfiként éli tovább életét. Többek között az Esernyő Akadémia (Umbrella Academy) és az X-Men filmek sztárjaként vált ismertté. Az elmúlt években viszont a nemváltó műtétjétől volt hangos a sajtó.

Átalakulása újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis néhány napja az Instagram oldalán büszkélkedett vadonatúj igazolványképével, amin már férfiként látható. 

Soha nem gondoltam, hogy szeretni fogok egy igazolványképet.


– írta elégedetten vadonatúj fotójához. 

A kanadai színész rengeteg támogatást kapott követőitől a posztja alatt is. A bátorító kommentek mellett csaknem másfél millió lájkot kapott tőlük a bejegyzésére.


Átváltozása azért is érdekes, mert Az Esernyő Akadémia (The Umbrella Academy) című sorozat íróinak meg kellett oldaniuk Ellen karakterének átalakulását is a vadonatúj évadban. A széria elején Vanyaként ismerhették meg a nézők, a harmadik évadban viszont Viktorként tért vissza testvéreivel közös otthonukba. Steve Blackman, a sorozat showrunnere segítette „új” karaktere kifejlesztését 

„Amikor először beszéltünk róla [Steve Blackmannel], nagyon izgatottnak tűnt, hogy beépítheti a sorozatba” – mesélte Page, majd hozzátette, hogy a csapat a „hihetetlen” írót, Thomas Page McBeet bérelte fel, hogy segítsen megírni a történetet.

Nyitókép: Gettyimages/ Arturo Holmes / Staff

#Bulvár#elliot page#ellen page#umbrella academy#transznemű#fotó#instagram#az esernyő akadémia#x-men#műtét#átalakulás#átalakítás

Címlapról ajánljuk