Bulvár

Nem lehetett könnyű: hat évig élt karjára varrt péniszével egy angol férfi

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. május 2. 20:19

Malcolm MacDonaldnak 2010-ben, egy rettenetes napon egyszer csak leesett a pénisze. Az orvosok péniszpótlást készítettek neki, amit ideiglenesen a karjához varrtak. A helyreállító műtét azonban végül éveket csúszott.

A férfi, akinek pénisz van a karján címmel (The Man with a Penis on His Arm) dokumentumfilm készült a norfolki Malcolm MacDonaldról. Az angliai férfi nem mindennapi megpróbáltatásokon ment át az elmúlt években, orvosi és társadalmi szempontból is különleges eset az övé. A Channel 4 tévécsatorna május 2-án tűzte műsorra a 47 éves férfi történetét.

Malcolm MacDonald 2010-ben, vérmérgezés következtében veszítette el péniszét, írja a The Sun: a szepszis annyira súlyos volt, hogy a férfi nemi szerve egyszerűen leesett, miközben vécén volt. David Ralph, londoni urológus professzor 15 centis péniszprotézist készített neki, a helyreállító műtétet 2015-ben végezték volna, azonban MacDonald vérének ekkor nagyon alacsony volt az oxigénszintje, így elhalasztották a beavatkozást.

Hogy ne vesszen kárba az új testrész, a sebészek ideiglenes jelleggel a férfi bal alkarjához varrták azt. Az átmeneti időszak azonban végül rendkívül hosszúra nyúlt: a kórházi munkaerőhiány, majd a covid miatt hat évig élt együtt a karján a saját bőréből, ereiből és izomszövetéből alkotott péniszpótlékkal.

Malcolm MacDonald – Fotó: Channel 4

A karjára varrt pénisszel töltött évek számtalan mulatságos vagy éppen kínos szituációt szültek. Egyszer például egy boltban, egy idős hölgy megkérte, hogy vegyen le neki valamit a legfelső polcról. Malcolm MacDonald felnyúlt bal kezével, mire a pénisz elszabadult, és a feje mellett lengett. A kocsmában sokat froclizták a karjára varrt nemi szerv miatt, mondjuk dartsozás közben egész jól jött, hogy a nyilakat alá tudta dugni.

A pénisz végül egy 9 órás műtét során került végső helyére. A társadalombiztosítás ötvenezer fontból finanszírozta a helyreállító beavatkozást, aminek végén MacDonald végre újra igazi férfinak érezhette magát. Megkönnyebbülése leírhatatlan lehetett: „el tudod képzelni, hogy hat évig úgy élsz, hogy egy pénisz leng a karodon? Rémálom volt, de most már nincs többé a kis gazember.”

Nyitókép: Channel 4

#Bulvár#pénisz#bizarr

Címlapról ajánljuk