Bulvár

Igazoltatás közben véletlen egy zacskó drogot nyomott a járőr kezébe a forgalmi helyett

Dévai LászlóDévai László

2022. április 22. 14:22

Csak egy apróbb hibát vétett a sofőr.

A két férfi autóját közúti ellenőrzés során állították félre az egyesült államokbeli Bridgeport városában. A személyek ellen vádat emeltek illegális kábítószer-birtoklás vádjával – adta hírül a helyi sajtó.

A rendőrök észrevették a rendszám alapján, hogy valami nem stimmel a jármű forgalmi engedélyével ezért megállították az autót és elkérték az okmányokat. A férfi a legnagyobb nyugalommal átadott egy csomagot, mintha az a kért papír lenne, de az nem a forgalmi volt, hanem egy zacskó kristály meth (metamfetamin).

A sofőr az 57 éves Roy Porter volt, aki ellen hamarosan vádat fognak emelni a városi bíróságon.

A férfi valószínűleg ott tartott a drogot, ahol az autó iratait. Amikor át akarta adni a forgalmit, a drogot összefoghatta a papírokkal, így a rendőr szemszögéből csak annyi látszott, hogy egy kis zacskót nyomnak a kezébe.

A rendőrök drogkereső egységeket hívtak a helyszínre, a jármű átkutatása után összesen négy gramm kristályt találtak az utastérben. A rendőrség tájékoztatása szerint Jared Mayle-nél, a jármű másik utasánál jóval több drog volt, nála 220 gramm metamfetamint találtak.

A rendőrség mindkettejük ellen eljárást indított.

Nyitókép: illusztráció / iStock / Getty Images

#Bulvár#egyesült államok#rendőr#igazoltatás#rendőrség#meth#ma

Címlapról ajánljuk