Bulvár

Osváth Zsolt: Nem szeretnék nyomulni, de hátha meghozom a kedved Jézushoz

Mohos MátéMohos Máté

2022. április 16. 10:31

Párizsban ünnepel az influenszer, de hamarosan hazatér Magyarországra.

„Máig nem sokan lennének képesek azokat a kínokat elviselni, amiket Ő” – írta Osváth Zsolt Jézus Krisztusról húsvét alkalmával. Az influenszer nagypéntek éjszakáján üzent Facebookon.

Azt írta: „Félre ne érts, nem tukmálom, a hited csak a tiéd, nem szeretnék nyomulni, de hátha meghozom a kedved Jézushoz.”

Azt érzi, hogy „úgy tiszta”, ha a hitéről is beszél időnként. Hozzátette: „a végső feltámadás is még hátra van, ami elég nagy bulinak bizonyul. Addig is töltsön be titeket a remény és az öröm. Meg a szeretet! Az ránk fér mindig!”

Arról is szót ejtett, hogy párjával Párizsban töltik a húsvétot, de „ne aggódjatok, nem szabadultok ilyen könnyen”. Követői figyelmébe ajánlotta Mel Gibson 2005-ös filmjét, a Passiót, ami szerinte a filmtörténet „alfa és omegája”.

Osváth Zsolt a választások előtt politikai témákban is megnyilatkozott. Az eredmény miatt megsemmisülve érezte magát, de ígérte, hogy emberi jogi témákkal a jövőben is fog foglalkozni. Egy ilyen kiállásával kapcsolatban múlt hónapban a Fókusznak is nyilatkozott:

Nyitókép: Osváth Zsolt / Instagram

#Bulvár#osváth zsolt#húsvét#párizs#passió#jézus#üzenet#facebook

Címlapról ajánljuk