Bulvár

Kiakadt a szolizni akaró Pumped Gabo, amikor a bőrrák veszélyeire figyelmeztették

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. április 14. 11:55

„Lehoztál az életről” – válaszolt a gyúrós híresség egy üzenetre Instagram-sztoris videójában, kicsit erős szavakat is használva.

Úgy látszik eléggé érzékeny pontra tapintott rá Pumped Gabo egy követője, olyannyira, hogy sikerült kiborítani a testépítő hírességet. A Blikk vette észre Pumped Gabo egy napig elérhető Instagram-sztorijában, hogy valaki aggódó üzenetet küldött neki szoláriumos szokásai miatt.

Pumped Gabo ugyanis április 12-én arról posztolt Instarsztoriban, hogy késő este már nem talált egyetlen nyitva lévő szolárium stúdiót, se Budán, se Pesten, így nem tudott hová befeküdni kondizás és szaunázás után kicsit barnulni. „Orbán miatt az összes szoli recepciós külföldre ment” – írta akkor.

Erre reagálhatott egyik követője, aki üzenetben figyelmeztette Gabót a mesterséges barnulás veszélyeire.

Tök jó látni a munkásságod alakulását. Egy apróság és tényleg nem trollkodásból mondom, de a szoli az nagyon nem tesz jót. 5 éve már, hogy a legjobb barátom melanóma (bőrrák) horrorját végigcsináltuk.

írta neki a követője, aki szerint a túlzásba vitt szoláriumozás öregíti is a bőrt. Emellett egy bőrgyógyász, bőrpatológus orvosnőt ajánlott még Gabó figyelmébe.

Soli Gabo gloria

Úgy tűnik, hogy a jó szándékú követő mindezzel betalálhatott az utóbbi időben környezetvédelemmel, klímavészhelyzettel foglalkozó Pumped Gabónál, aki elég mérgesen azt mondta telefonja kamerájába, hogy:

Figyelj már, én nagyon sajnálom a barátodat, de én erre kurvára nem voltam most kíváncsi! Lehoztál az életről, fölbasztad az agyamat. Hátam közepére nem kívánom az ilyen történeteket, hagyjatok már az ilyenekkel!


Ami azt illeti, hiába érinti kellemetlenül, érdemes lenne Gabónak megfontolnia a kéretlen jótanácsot. A bőrgyógyász szakértők szerint ugyanis a szoláriumozással járó fokozott UV-sugárzás valóban nagyban növeli a rosszindulatú, akár halállal végződő bőrrák lehetőségét. A 35 év alatti, rendszeresen, heti egyszer-kétszer szolizó fiataloknál akár duplájára is nőhet ez a kockázat.

Nyitókép: puped_gabo/Instagram

#Bulvár#pumped gabo#bőrrák#szolárium#instagram

Címlapról ajánljuk