Bulvár

Chris Rock öccse kihívta bokszolni Will Smith-t

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. április 14. 9:52

Kenny Rock, az Oscar-gálán megpofozott humorista testvére a nyáron Floridában lép ringbe egy celebmérkőzésen, de még nincs ellenfele.

Celebbokszolói szerződést kötött Kenny Rock, az idei Oscar-gálán megpofozott humorista, Chris Rock egyik testvére, jelentette a TMZ. A nem túl felkapott színész megállapodott a Celebrity Boxing alapítójával, Damon Feldmannal, hogy a nyár folyamán Floridában ringbe lép, de még nincs meg, hogy ki lenne az ellenfele.

Amikor a TMZ erről kérdezgette Kenny Rockot, a férfi azt mondta, bárkivel hajlandó lenne bokszolni. A riporter ezután felvetette, hogy szerinte bátyjának és Will Smithnek ringbe kellene-e szállnia, Kenny azt válaszolta, hogy Will Smithnek inkább vele kellene megküzdenie. Még az sem tartaná vissza, hogy Smith jóval magasabb mint ő.

Hagynám, hogy a kezek beszéljenek

– mondta Kenny arra a kérdésre, hogy mit üzen Will Smith-nek. A fiatalabbik Rock-testvér beszélt arról is, hogy mit gondol Will Smith 10 éves akadémiai  kitiltásáról:

„Lássuk előbb, hogy valóban megkapja-e a 10 éves eltiltást” – mondta. „Lehet, hogy most 10 éves eltiltást mondanak, aztán három év múlva azt gondolják, hogy talán elfelejtettük, és pár év után újra besunnyoghat. Szóval meg kell győződnünk arról, hogy ezek az emberek azt teszik-e, amit mondanak.”


Bár nem látta már egy jó ideje, csak telefonon beszéltek, de Kenny Rock kétli, hogy bátyja elfogadta volna a nyilvános bocsánatkérést, amit Smith az Instagramján posztolt.

A TMZ szerint Kenny Rock június 11-én Pembroke Pinesban fog bunyózni. 


Nyitókép: Kenny Rock New York-ban, miután aláírta a bokszolói szerződését – Fotó: John Lamparski/Getty Images

#Bulvár#kenny rock#chris rock#will smith#pofon#oscar 2022#oscar gála

Címlapról ajánljuk