Bulvár

Isten, anorexia, Osváth – „Tóth Gabi nem jobboldali, nem baloldali, hanem előadó”

Mohos MátéMohos Máté

2022. április 13. 20:47

Krizsán Lili szerint Tóth Gabi „attól, hogy a Fidesz mellett áll, még nem biztos, hogy minden pontot elfogad és egyet ért vele”.

„Mindig arról beszélsz, hogy a hazudozás milyen egy csúnya dolog, és erre fel mindenféle hazugsággal próbálod beszennyezni Gabi nevét. Attól, hogy a Fidesz mellett áll, még nem biztos, hogy minden pontot elfogad és egyet ért vele” – üzente Osváth Zsoltnak Krizsán Lili, akit nemrég Isten nevével segített ki Tóth Gabi, amikor anorexiája miatt kért tőle segítséget.

Instagram-storyjáról a 24.hu számolt be: „Tóth Gabi nem jobboldali, nem baloldali, hanem előadó” – idézték a celebet, akinek korábbi interakciójával Tóth Gabival mi is írtunk.

Osváth Zsolt nemrég arról beszélt: az elmúlt egy évben ő jó párszor megvédte Gabit, amikor támadták. Hangsúlyozta: mindezt nem azért tette, mert akkora barátok, hanem mert azt gondolta, sokszor igazságtalanul bántják. Most viszont úgy érzi, az énekesnő kihasználva a jóhiszeműségét, teljesen átverte őt.

„Gabi hazudott. Gabi belehazudott a pofámba. Gabi még akkor is a pofámba hazudott, amikor a választások hetén hétfőn valahol letiltotta a kommentelési lehetőségeket, és én odaírtam az oldalára, hogy szerintem egyébként vállalni kell a pozitív és a negatív kommenteket is, mert a cenzúra, az ugye a kommunizmusban volt menő” – fogalmazott Osváth, aki visszautalt az énekesnő egyik korábbi posztjára, amelyben arról írt, hogy a nagymamája sokat mesélt arról a rendszertől, amitől ő azóta is retteg. A kommentje után Tóth Gabi felhívta a youtubert, kérdőre vonva, miért nem privátban mondta el neki a véleményét, szerinte ugyanis van közöttük olyan viszony. Annak ellenére, hogy nem érezte erősnek, Osváth végül letörölte a hozzászólását, pedig ez egyáltalán nem jellemző rá, akkor viszont úgy érezte, ez a helyes, mert lelkileg nagyon padlón lehet az énekesnő.

Nyitókép: Cseke Csilla / MTI

#Bulvár#osváth zsolt#tóth gabi#instagram#krizsán lili#isten#fidesz

Címlapról ajánljuk