Bulvár

A Viszkis letette a whiskyt

Dévai LászlóDévai László

2022. április 6. 16:22

A családja miatt úgy döntött, elhagyja a káros szenvedélyeket. Szakember segítségével szokott le.

Ambrus Attila elhagyta a káros szenvedélyeit, ebben nem más motiválta, mint a családja, szeretne sokkal több időt együtt tölteni szeretteivel – szemlézte a Blikk a Mokkában elhangzott beszélgetést. A Viszkis elmondta, hogy korábban sok alkoholt fogyasztott és dohányzott is, mivel nem tudta feldolgozni az őt ért stresszt. Nemrég a Borsnak beszélt arról, hogy demensnek érzi magát az alkohol miatt.

Régen sokat ittam, mert a bankrablásokhoz kellett a szesz, ugyanis azzal tompítottam a problémákat. Tizenhárom évig viszont én voltam az ideális pasi, ugyanis nem ittam, nem dohányoztam, nem csajoztam, és mindig megtalálható voltam. Ha a munka miatt alkotói válságba kerültem, egy-két felest óhatatlanul betoltam. Viszont most eljutottam arra a pontra, hogy vissza kell vegyek, mert felelősséggel tartozom a családom iránt

– mondta az ország legismertebb bankrablója.

Ambrus szerint szerencséjére az alkohol sem a munkában, sem a magánéletben nem befolyásolta.

Mindig van valami feladat, ami eléggé nyomasztó, az ember pedig ötven fölött érzi, hogy az energiái nem úgy működnek, mint ezelőtt húsz évvel. A két gyerek miatt muszáj talpon maradnom, és teljes erőbedobással dolgoznom, hogy a családomat el tudjam tartani.

– mondta.

A Viszkis alkoholprobémáit egy szakember segítségével oldotta meg, akihez folyamatosan járt, amíg nem sikerült letennie az italt. 

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#ambrus attila#whisky#a viszkis#interjú

Címlapról ajánljuk