Barátok közt

Előző rész (2017. szeptember 05.)

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 5. 22:10

Natasát zavarni kezdi, hogy még közel sem ismeri annyira jól Pétert, mint Hanna. Gizella és Piros között hamar feléled a régi konfliktus. Bandi visszatér a Berényi Kft-be. Ágnes élete új irányt vesz Ludwig halála után.

Miután Hanna gratulál Péternek a Majorosról szóló dokumentumfilmje elkészültéhez, elmereng vele azon, hogy még együtt kezdtek dolgozni a projekten. A kellemes nosztalgiázásnak azonban hamar vége szakad, ugyanis Hanna rájön, hogy Péter Natasa társaságában szeretné megmutatni neki a filmet. A hármasban való filmnézés végül Natasa számára zárul kínosabban, a lányt ugyanis egy Hanna és Péter közti ártatlan pillanat miatt zavarni kezdi, hogy nem ismeri annyira Pétert, mint Hanna. Ennek apropóján Natasa később Emíliának, Péter pedig Ádámnak panaszolja el, hogy kezd kínossá válni, hogy Péter még mindig Hannánál lakik.

 

Mivel Piros kínosan érzi magát, hogy Gizella Londonból hazaérve ott találta őt a lakásán, a további kellemetlen helyzetek elkerülése miatt legszívesebben azonnal bevallaná neki, hogy időközben elkezdett dolgozni a Rózsa bisztróban. László azonban arra kéri, hogy várjanak még a bejelentéssel, amíg Gizella és Stella egy kicsit kifújják magukat a hazatérés után. László később vázolja Gizellának a Pirossal kapcsolatos fejleményeket, ám legnagyobb meglepetésére Gizella egyáltalán nem csinál botrányt, sőt. Kifejezetten jól fogadja a hírt. Piros később rájön, hogy Gizella igencsak bőkezűen költekezett Londonban, ezért számon kéri a nőt, mert úgy érzi, felelőtlenül bánt azzal a pénzzel, amit Piros Stella kiadásaira küldött. Vajon Gizella ezt a helyzetet is képes lesz higgadtan kezelni?

 

Miután Miklós tájékoztatja Júliát, hogy visszaveszi Bandit a Berényi Kft-be, vázolja Bandinak, hogy másnap együtt kell majd dolgoznia Tóbiással egy hexafás papírmunkán. Júlia eközben figyelmezteti Tóbiást, hogy készüljön fel rá, hogy a Bandival való közös munka valószínűleg nem lesz zökkenőmentes. Tóbiás magabiztosan áll a dologhoz, és megnyugtatja Júliát, hogy igyekszik majd kézben tartani a dolgokat. Arra azonban nincs felkészülve, hogy Bandi már a közös munka legelején lekezelően viselkedik vele.

 

Miután Attila és Ágnes kitalálnak Júlia számára egy hihetően hangzó hazugságot arról, hogy mi történt Ludwiggal, Attila felajánlja Ágnesnek, hogy még az éj leple alatt elvarrja az összes Ludwiggal kapcsolatos szálat. Másnap reggel Attila találkozóra hívja Ágnest a parkba, ahol kiderül, hogy Ludwig holmijának megsemmisítése mellett sikerült a Lizáért adott kétszázmilliós váltságdíjat is visszaszereznie. Ágnes később felkeresi Hannát, hogy törlessze neki az adósságát, és hogy érdeklődjön, mikor költözhetnek vissza Lizával a villába. Legnagyobb meglepetésére azonban Hanna felmondja vele a bérleti szerződést. Ágnes ezután a Dunához megy, hogy Attila tanácsát megfogadva, megszabaduljon a pisztolytól, amellyel agyonlőtte Ludwigot. Mielőtt azonban ezt megtehetné, hezitálni kezd.

 

#Barátok közt#kővári natasa#illés péter#holman hanna#bokros gizella#piros#konfliktus#berényi kft.#berényi ágnes#schneider ludwig

Címlapról ajánljuk