Barátok közt

Előző rész (2017. augusztus 28.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 28. 22:10

Vajon Liza tényleg a Vízüzemnél van fogva tartva? Vajon kibékül Aliz és Krisztián? Krisztián tényleg felveszi Pirost Aliz helyére? Vajon működik Nóra stratégiája Bandi perében?

Miután Attila közölte Ágnessel, hogy Liza valószínűleg a Berényi Vízüzemben van fogva tartva, eldöntik, hogy odamennek megkeresni a lányt. Ágnes az indulás előtt kénytelen leszerelni Emília és Ottó érdeklődését (az Alapítvánnyal és Lizával kapcsolatban), valamint Attilával együtt Júliának is hazudnia kell arról, hogy hová indulnak, hiszen senki más nem tud arról, hogy Liza bajban van. Attila és Ágnes egész este Lizát keresik a Vízüzem környékén, de még másnap reggel sem bukkannak a nyomára – vajon Attila jól gondolja, hogy Liza a Vízüzemben van?

 

Kristóf, amikor hazaér, azzal szembesül, hogy a baráti társaságban hatalmas a feszültség: mivel Aliz és Kristóf nem kaphatnak hitelt (mert Kristófnak nincs fix állása), Krisztián és Aliz összevesztek, sőt a lány felmondott a Rózsában. Aliz, amikor megtudja, hogy Krisztián felvenné Pirost a helyére a Rózsába, kiakad, és dühből szakít a sráccal. De vajon hogyan rendeződhet a kalamajka az álházasság körül?

 

Miután Aliz felmondott, és Krisztián állandó állást ajánlott Pirosnak, Piros most hezitálni kezd, hogy elfogadja-e az lehetőséget. Eközben Aliz meg van róla győződve, hogy Krisztián könyörögni fog neki, hogy visszamenjen a Rózsába, ezért ledöbben, amikor Pirostól megtudja, hogy Krisztián új munkaerőt keresett. Aliz vérig sértődik, Piros pedig elújságolja Lászlónak, hogy lehetősége adódott rá, hogy alkalmazott legyen a Rózsában – de vajon mit szól ehhez László?

 

Nóra, hogy bizonyítani tudja, hogy Bandi önvédelemből ütötte meg Norbit, megpróbálja meggyőzni Norbit, hogy vallja be, hogy korábban bántalmazta Bandit. Norbi hajlik rá, hogy vallomást tesz, de azt állítja, hogy át kell gondolnia a dolgokat. Ábel később számon kéri Nórát, hogy miért manipulálja a védencét, mire Nóra megpróbálja jobb belátásra bírni a férfit, mondván: nem normális, hogy gyerekek iskolai afférjait egy bíróságon tárgyalják. Norbi másnap közli Nórával, hogy mégsem akarja bevallani az abúzust, így Nóra rájön, hogy piszok nehéz helyzetbe került, ami Bandi védelmét illeti. Vajon sikerül Nórának elérni, hogy Bandi ne kerüljön börtönbe?

 

#Barátok közt#liza#fogvatartás#fekete aliz#békülés#bartha krisztián#piros#balogh nóra#berényi bandi#per#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk