Barátok közt

Előző rész (2017. augusztus 03.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 3. 21:20

Hogy reagál Ágnes Ludwig újabb fenyegetésére? Hogy alakul a vita László és Piros között? Mit szól Péter Hanna váratlan elutazásához? Natasa úgy dönt, újra összehozza Emíliát és Félixet.

Miután kiderült, hogy Ludwig 200 millió forintot követel Ágnestől, cserébe pedig nem bántja Lizát, Ágnes minden követ megmozgat, hogy pénzhez jusson. Először a Kftből próbálja magát kivásárolni, ám Júlia szerint Ágnes képtelenül nagy összeget kér a 8 százalékáért. Ágnes segítséget kér Tóbiástól, megkéri, hogy csináljon értékbecslést a Fittlabor épületéről, mennyiért tudná eladni. Tóbiás megállapítja, hogy a Fittlabor nem ér 200 milliót, de a villa igen. Mivel az azonban nem Ágnes tulajdona, Ágnes felhívja Flasht, és egy feladattal bízza meg.

 

Miután Krisztián kidobta a Rózsából Lászlót, amiért beszólt Pirosnak, hogy Rózsában vacsorázik Ferivel, László nem sokkal később megtudja Krisztiántól, hogy Piros és Feri a ház vendégei voltak a vacsorára, ezért az egy forintjukba nem került. Pirost közben egyre jobban nyomasztja, hogy nem tudja, mikorra fogja összeszedni a Lászlónak ígért pénzt, ezért előleget kér Krisztiántól. Krisztián beleegyezik, és Piros leteszi Lászlónak a pénzt. 

 

Hanna és Ottó megbeszélik, hogy másnap reggel közösen indulnak Németországba, hogy elhozzák Juditot. Ottó azonban a KisSzék miatt nem akar szó nélkül eltűnni Péter elől, ezért annyit mond neki, hogy el kell utaznia Judithoz Németországba. Hanna másnap reggel bevallja Péternek, hogy el kell utaznia elintézni egy ügyet Hannoverbe. Péter furcsállja, hogy Hanna és Ottó egy napon utaznak egyazon országba, Ádám szerint azonban csak túlkombinálja a dolgokat.

 

Natasa beszámol Emíliának Péterről, elmondja, hogy kibékültek, és azt is, hogy Hanna hazaköltözött. Natasa Félixről faggatja Emíliát, aki azonban bevallja, hogy belefáradt abba, hogy mindig a pasik körül forogjon az élete, most inkább a könyvírásra akar fókuszálni. Natasa megérti Emíliát, de azért elmondja neki, hogy találkozott Félixszel, aki láthatóan még mindig szereti Emíliát, és úgy tűnik, fel is hagyott a sötét ügyleteivel. Másnap, míg Irma arról győzködni Emíliát, hogy beszéljen Félixszel, Natasa találkozik Félixszel, hogy Emíliáról beszéljenek.

 

#Barátok közt#berényi ágnes#fenyegetés#schneider ludwig#novák laci#piros#illés péter#holman hanna#kővári natasa#morócz emília

Címlapról ajánljuk