Barátok közt

Előző rész (2017. június 28.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 28. 21:20

Képes-e Júlia megbirkózni a nyakába szakadt rengeteg munkával? Sári meglepő ötlettel borzolja Aliz és Kristóf kedélyét. Ábel tudomást szerez a megnyitón történt incidensről. Vajon mit tervez Ludwig?

Miklós titokzatos távozása után Júlia azzal találja magát szemben, hogy rengeteg munka szakad a nyakába. Nóra is tudomást szerez Miklós elutazásáról, és gyanakodni kezd. Azonban hiába próbálja, még telefonon se tudja elérni Miklóst, ráadásul László is az orra alá dörgöli, amiért kihagyták az ásványvízüzem megnyitásának megünnepléséből. Közben Júlia kénytelen belátni, hogy képtelen egyedül megbirkózni a frissen nyílt üzem körüli teendőkkel. Vajon mit talál ki Júlia, hogy utolérje magát?

 

Aliz, Krisztián, Tóbiás és Kristóf megállapítják, hogy a házasságkötés utáni néhány nap zökkenőmentesen telt, bíznak abban, hogy beválik a tervük. Azonban Sári váratlan látogatása lelombozza őket. Kristóf azt hazudja Sárinak, hogy hamarosan beköltöznek Alizzal Zsófi üresen maradt lakásába. Tóbiás attól tart, hogy Kristóf komolyan fontolóra vette ezt a lehetőséget, Kristóf alig tudja megnyugtatni, hogy csak Sári piszkálódását akarta rövidre zárni. Sári viszont nem hagyja sokáig leülni a kedélyeket, és beállít egy különös nászajándékkal.

 

László megtudja, hogy videófelvétel készült arról, amikor Bandi nekiment Vilmosnak a megnyitón, és azonnal látni akarja, ha már személyesen nem lehetett ott. Hiába esik rosszul Vilmosnak, és hiába figyelmezteti Gizella is Lászlót, hogy a viselkedése bántó, László egy hazugsággal megszerzi Péter felvételét Ádámtól. Azonban, amikor ténylegesen megnézi a felvételt. Lászlónak bűntudata lesz, amiért előre nevetett az eseten, ezért mikor meglátja Bandit, egyből számon kéri, amiért nyilvánosan nekiesett Vilmosnak. Ábel is fültanúja a számon kérésnek, ezért tudomást szerez az incidensről.

 

Ludwig hiába próbáálja meggyőzni Brigittát, a nő elszánta magát, hogy kiszáll a közös tervből. A beszélgetést távolról Liza nézi végig, kiakad attól, hogy Ludwig életben van. Később elmondja Ágnesnek, akit elfog a rettegés, így Attilától kér segítséget. Attila felveti, hogy szedjék ki Brigittából, mi folyik a háttérben, egyúttal felajánlja, hogy Ágnes és Liza költözzenek be hozzájuk. Míg Ágnes és Attila bezárják a villába Brigittát, hogy megtudják, mi folyik itt, Ludwig elkapja Tóbiást.

 

#Barátok közt#illés júlia#munka#fekete aliz#asztalos kristóf#incidens#schneider ludwig#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk