Barátok közt

Előző rész (2017. június 21.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 21. 21:20

Nóra komoly kéréssel fordul Husztihoz. Irma rájön, mi emészti Natasát. Tóbiás és Aliz újratervezik az esküvőjüket. Miklós egy nagy titokba készül beavatni Bandit.

Miután Huszti ottfelejtett nyakkendője majdnem lebuktatja Nórát Miklós előtt, Miklósnak és Júliának is feltűnik, hogy Nóra több hívást kap, amiket nem vesz fel. Habár Nóra látja, hogy Huszti keresi, minden alkalommal kimagyarázza, hogy miért nem válaszol a telefonhívásokra. Később Nóra találkozik Husztival, és habár bevallja, hogy neki sem közömbös a férfi, arra kéri a csalódott Husztit, hogy napolják el a románcukat a per lezárulta utánra, mert nem érzi etikusnak a dolgot.

 

Habár Irmának és Emíliának is feltűnik, hogy Natasa milyen levert az utóbbi időben, Natasa – aki azért szomorú, mert mióta Hanna hazalátogatott, Péter nem tisztázta vele a kapcsolatukat – nem mond el nekik semmit, a rosszkedvét csak fáradtságra fogja. Amikor egyedül marad otthon, magányosan sírdogál, nem sejtve, hogy közben Irma összefut Hannával, és összerakja Natasa szomorúságának az okát. Később, Irma ráparancsol Natasára, hogy szedje össze magát, és dugja ki végre az orrát a lakásból.

 

Aliz megtudja, hogy Krisztián már megvette a karikagyűrűiket, de ragaszkodik ahhoz, hogy Aliz addig nem láthatja őket, amíg az esküvőjük aktuális nem lesz. Később, Aliz, Krisztián, Tóbiás és Kristóf azon vitatkoznak, hogy Sári miatt mennyire menjenek bele a kamu-esküvő megrendezésébe. Habár Kristóf ragaszkodik ahhoz, hogy ő a testvére rátartisága miatt nem fogja megváltozatni a terveit az egyszerű esküvővel kapcsolatban, végül megállapodnak abban, hogy ha már belevágtak, csinálják rendesen, hisz túl nagy a tét. Később Tóbiás és Krisztián megosztják egymással a félelmeiket azzal kapcsolatban, hogy ez az egész esküvő kezd komolyabbá válni, mint amire számítottak.

 

Bandi megkéri Emíliát, hogy tartsanak még egy ülést, amiben megosztja vele, hogy szorult helyzetbe került az anyjával, aki azt szeretné, hogy látogassa meg. Mivel Zsuzsa semmit sem tud az ügye jelenlegi állásáról, Bandi nem akarja beavatni, nehogy a stressz kedvezőtlenül befolyásolja a gyógyulását, ugyanakkor hazudni sem akar neki a perről. Később, amikor Emília összefut Miklóssal, elmondja neki, hogy Bandi rosszul viseli, hogy túl sok titok van az életében, és az egyedüli ember, akiben teljesen megbízik, az Miklós. A bűntudatos Miklós erre úgy dönt, hogy beavatja Bandit a legnagyobb titokba: hogy ő a felelős az apja haláláért.

 

#Barátok közt#balogh nóra#huszti#irma#kővári natasa#esküvő#berényi miklós#berényi bandi#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk