Barátok közt

Előző rész (2017. június 08.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 8. 21:20

Emília és Félix kapcsolata ismét válságba kerül. Hogy alakul Bandi bírósági ügye? Vajon sikerül Kristófnak kibékítenie Tóbiást? Zsófit és Tóbiást ijesztő dolog fogadja Gigi lakásán.

Miután előző este Emília rajtakapta Milánt, hogy Félix egyik lopott képét rejtegeti, Emília számonkéri a hazatérő Félixet, Milán és Félix pedig mindenről beszámolnak. Emíliát sokkolja a hír, hogy Milán és Félix biztosítási csalásba keveredett, az azonban még inkább bántja, hogy Félix ismét hazudott neki. Félix belátja, hogy nem szabadott volna titkolóznia Emília előtt, felajánlja, hogy elköltözik pár napra, amíg Emília végiggondolja a dolgokat.

 

Miklós elmondja a hazatérő Bandinak, hogy nemsokára meg kell jelennie egy szembesítésen. Bandi retteg, Miklós azonban megnyugtatja, Nóra mindenre fel fogja készíteni. Miklós és Nóra ezután kénytelenek beavatni Vilmost, hogy Bandinak van egy elég komoly bírósági ügye. A bíróságon Bandi nagyon izgul, megkezdődik a szembesítés, Nóra megnyugtatja Bandit, minden a legnagyobb rendben lesz.

 

Miután Kristóf megbántotta Tóbiást azzal, hogy kijelentette, ha Tóbiást ennyire nem érdekli az esküvő, szerez másik tanút, másnap reggel békíteni próbálja, ám nem jár sikerrel. Tóbiásnak hamarosan nagyobb problémája akad, minthogy összeveszett Kristóffal. Ugyanis Gigi, aki előző este elvállalta, hogy vigyáz Bencére, eltűnik Bencével együtt. Kristóf mikor megtudja a hírt Tóbiástól, hogy nincs meg Bence, önmarcangolásba kezd, önzőnek gondolja magát, amiért nem lát túl a saját problémáin, és nem támogatja kellő módon Tóbiást.

 

Ádám épp indulni készül Horvátországba, mikor Péterrel találkozik. Péter újra forgat Majorossal, és Ádám segítségét kéri. Ádám azonban elmondja, hogy elutazik. Gigi mindeközben már egy út melletti pihenőben nyugtatja a síró Bencét, majd rendel három jegyet Marokkóba. A Rómából hazaérő Zsófi megtudja, hogy Ádám elutazott pár napra pihenni. Tóbiás zaklatottan meséli Zsófinak, hogy Gigi eltűnt Bencével. Felkeresik Gigit, azonban csak az üres lakás fogadja őket. Zsófi és Tóbiás a lakást átkutatva rájönnek, hogy Gigi súlyos mentális problémákkal küzd, és mindvégig meg akarta szerezni magának Bencét és Ádámot.

 

#Barátok közt#morócz emília#felix#kapcsolat#válság#berényi bandi#veintraub gigi#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk