Barátok közt

Előző rész (2017. május 31.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 31. 22:00

Bandit teljesen kikészítik az ügye fejleményei. Máté elhatározza, hogy mindenáron ott lesz Stella focimeccsén. Gizellát kimerítő feladat elé állítja az üzletvezetői tanfolyam közelgő záróvizsgája. Gigi hatalmasat csalódik Zsófiban.

Nóra és Miklós azon tanakodnak, hogyan oldhatnák meg a váratlanul felmerült problémát, hogy Huszti előállt egy szemtanúval, aki igazolná, hogy Bandi nem önvédelemből verekedett. Nóra arra jut, hogy fel kell készíteniük Bandit a bírósági tárgyalásra, hogyan mesélheti el hitelesen, hogy azért ütött, mert azt hitte, veszélyben van. Miklós később kénytelen bevallani Attilának az igazságot, majd beavatja Bandit Nóra tervébe. Nóra, Miklós és Bandi ezután megkezdik a próbatárgyalást, de nem járnak sok sikerrel: kiderül ugyanis, hogy Bandi lelkileg egyáltalán nem áll készen arra a tortúrára, ami hamarosan várja.

 

Miután Máté megtudja, hogy Stellának másnap nagy meccse lesz, megígéri neki, hogy mindenképpen elmegy szurkolni. Arra azonban nem számít, hogy kifog rajta egy hirtelen rátörő betegség, és Júlia emiatt megtiltja, hogy bárhová is menjen. Máté elkeseredettségében bevallja Attilának, mennyire szerelmes Stellába, ám mivel Attila és Júlia továbbra sem hajlandóak elengedni, úgy dönt, elszökik a meccsre.

 

Gizella aggódik, mert bár a nyakán van az üzletvezetői tanfolyam záróvizsgája, szembe kell néznie a ténnyel, hogy mivel eddig halogatta a tanulást, most egyetlen éjszaka alatt kell pótolnia mindent. Feszültsége később fokozódik, mert László és Stella hangoskodásától képtelen koncentrálni, ám László azzal nyugtatja, hogy egy éjszaka alatt gyakorlatilag bármi megtanulható. Gizella számára azonban hamar kiderül, hogy az éjszakai tanulás korántsem olyan egyszerű dolog, mint ahogy azt László képzeli.

 

Gigi a megnyitón úgy érzi, hogy Zsófi nem hagyja, hogy a vendégekkel foglalkozzon. Ádám együtt érez Gigivel, aki viszont hamar túlteszi magát a történteken, és este már arról lelkendezik Nórának, hogy mennyire várja a római utazást. Gigi később fel is keresné Zsófit, hogy megbeszélje vele az olasz kirándulással kapcsolatos részleteket, ám Ádám rádöbbenti, hogy valamit félreérthetett: Zsófi egyáltalán nem akarta őt magával vinni Rómába.

 

#Barátok közt#berényi bandi#fejlemény#illés máté#stella#focimeccs#bokros gizella#veintraub gigi#szentmihályi zsófi

Címlapról ajánljuk