Barátok közt

Előző rész (2017. május 30.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 30. 22:00

Vajon Milán bajba kerül az betörés miatt? A gonosz tervét félbehagyó Giginek váratlanul csalódnia kell Zsófiban. Péter ismét dilemmába kerül, mikor Hanna megkéri, hogy költözzön ki hozzá. Nóra ledöbben, mikor Huszti váratlan fejleménnyel jelentkezik.

Rudinak gyanús a betörés, ám mielőtt még beszélhetne Félixszel, Félix távozik vallomást tenni a rendőrökkel. Később azonban Rudi elmondja, hogy szerinte Milán áll a betörés mögött. Amikor számon kérik, Milán beismeri, hogy biztosítási csalást akart elkövetni, hogy a biztosító kifizesse a megsérült képet Félixnek. Félix felvilágosítja Milánt, hogy a terve inkább nagyobb bajt okozott, ugyanis a rendőrség hivatalból feljelentést tett. Így bármikor kinyomozhatják, hogy Milán volt a felelős a betörésért. A bökkenő csak az, hogy ha valamiért a rendőrség rájön, hogy Milán áll a betörés hátterében, Félix nem tudja majd kihúzni a csávából a fiút. Mindezt Emíliának pedig nem merik bevallani.

 

Gigi immár lemondott gonosz tervéről, ezért őszintén szeretné, hogy Zsófi és Ádám harmonikus kapcsolatban legyenek. Zsófi eközben a megnyitóra készülve elbizonytalanodik a beszédét illetően, ezért végül nem mondja el a Gigit dicsérő szöveget. Gigi leplezi ugyan, de valójában rosszul esik neki, hogy Zsófi kihagyta őt a szövegből. Vajon Gigi kitart amellett, hogy letesz tervének végrehajtásáról?

 

Mivel Péter megtudta, hogy Majoros folytatná a filmet, úgy dönt, hogy itthon marad néhány hónapig, amíg elkészül a film, ám ekkor üzenetet kap Hannától: azt szeretné, ha Péter kiköltözne hozzá. Péter dilemmában van: menjen, vagy maradjon? Júlia azt javasolja, hogy fejezze be a filmet, aztán menjen, Attila azonban azon a véleményen van, hogy egy nőért küzdeni kell, Péter menjen. Péter nem tud dönteni, ezért a szerelmes Natasa titkon reménykedni kezd.

 

Miután Nóra visszautasította Huszti ajánlatát a közvetítői eljárásra, bevallja Miklósnak, hogy fél, hogy rossz döntést hoztak. Ennek hatására Miklós is elbizonytalanodik, de szerencsére Bandi megjön a jó hírrel: megvan a tanú, aki igazolja majd, hogy Bandi utólagos önvédelemből cselekedett. Ám ekkor Huszti is beállít és közli, hogy a vád is talált egy szemtanút.

 

#Barátok közt#veintraub gigi#csalódás#betörés#illés péter#dilemma#holman hanna#balogh nóra#fejlemény

Címlapról ajánljuk