Barátok közt

Előző rész (2017. május 12.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 12. 22:05

Tóbiás meglepően gondolkozik az érdekházasságról. Ágnes úgy dönt, maradnak Budapesten Lizával. Milyen lavinát indít el Péter gyanúja Bandival kapcsolatban? Gigi manipulálni kezdi Ádámot.

Miután Tóbiás és Kristóf betoppantak a lánykérésbe, Aliz bűntudatosan beismeri Krisztiánnak, hogy ő már igent mondott Kristófnak – szigorúan érdekből. Szerencsére Krisztián és Tóbiás is szakadni kezdenek a nevetéstől, úgy tűnik, jól fogadják a kalamajkát a lánykérés körül. Később azonban Krisztián beismeri Aliznak, furcsállja és elbizonytalanítja, hogy Aliz képes lenne érdekből házasodni. Amikor Aliz ezt elmondja Kristófnak, a bűntudatos Kristóf beismeri, hogy ők még nem is beszélték ki ezt Tóbiással, de attól fél, ő is számíthat egy hasonló véleményre Tóbiástól. Azonban Tóbiás meglepően áll a dologhoz.

 

Miután Ágnes megtudja Brigittától, hogy az ajándékokat Brigitta férje, Louis küldte, Ágnes szívéről leesik a kő. Brigitta azonban vádaskodni kezd, azt gyanítja, Ágnesnek viszonya van Louis-val, ezért Ágnes kidobja Brigittát a házából. Liza, aki még nem sejti, hogy elhárult a veszély, attól fél, hogy ha Ágnes el akar költözni, az Ottóval való kapcsolata sosem teljesedhet ki. Ágnes leállítja Attila nyomozását az ügyben, majd megnyugtatja Lizát, hogy maradnak Budapesten.

 

Péter felkeresi Renátát a Bandival kapcsolatos gyanúja miatt. Renáta kilátásba helyezi, hogy Bandi és a KisSzék is nagyszabású bosszúra készülhetnek. Péter így közli Bandival, hogy a továbbiakban nem számít rá, mint munkaerőre a KisSzékben. Bandi beismeri Miklósnak, hogy ő maga is benne volt a csalásban, ezért lehet zabos Renáta, és a bosszútól tartva Péter inkább kiadta az útját. Amikor Nóra megtudja Bandi újabb stiklijét, sürgetni kezdi, hogy találjanak új állást Bandinak, ugyanis arra akarja építeni Bandi védelmét a közelgő tárgyaláson, hogy Bandi hasznos tagja a társadalomnak. Vajon sikerül helyrehozni Bandi imázsát?

 

Zsófi izgatottan várja a festményeket a galéria megnyitóra, Ádám pedig megígéri, hogy mindenben Zsófi segítségére lesz. Az érkező műtárgyak hamar véget vetnek az idillnek, a festőművész képei nem alkalmasak a megnyitásra. Zsófi a plafonon van, hiába próbálja megnyugtatni Ádám és Gigi is. Végül Tóbiásnak sikerül megnyugtatni Zsófit, aki rájön, mennyire hálás, amiért ilyen barátai vannak. Nem is sejti, hogy eközben Gigi Zsófi ellen próbálja hangolni Ádámot.

 

#Barátok közt#nagy tóbiás#berényi ágnes#liza#budapest#maradás#lavina#illés péter#berényi bandi#veintraub gigi#bokros ádám

Címlapról ajánljuk