Barátok közt

Előző rész (2017. április 12.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 12. 22:35

Vajon hogyan fogadja Emília a hazatérő Félixet? Bandi Miklós segítségével akar bevágódni Renátánál. Rudi rossz hírt közöl Alizzal. Vajon Júlia feleslegesen aggódik a korábbi beszállító fenyegetése miatt?

Emília, mivel feszült viszonyban vált el Félixtől a férfi útja előtt, nem örül a váratlan látogatásnak. Azonban mivel Félix lázas, Emília képtelen elküldeni. Míg Emília lázcsillapítóért megy, Natasa rányit az anyja hálószobájában ébredező Félixre. Natasa kíváncsi, hogy mi van Emília és Félix között, Emília azonban kijelenti, hogy Félix csupán beteg volt és nem volt szíve lázasan elküldeni.

 

Mikor Renáta és Bandi összefutnak, Bandinak feltűnik, hogy Renátának imponál Miklós luxusautója, ezért elkéri Miklóstól a kocsit, hogy bevágódjon Renátánál. Bandi már az autóval várakozik a lányra, mikor összefut Júliával. Júlia furcsállja, hogy Bandit Miklós autójával látja, de nagyobb meglepődés lesz úrrá rajta, mikor meglátja, hogy Bandi Péter korábbi barátnőjével, Renátával randizik.

 

Rudi megtudja, hogy az exének és a gyerekeinek azonnal pénzre van szüksége, mert beázott az otthonuk. Eközben Aliz eljátszik a gondolattal, hogy kifizeti Zsoltot a Ruditól kapott hárommillió forintból, hogy így elodázza a lakás eladását. Krisztián kiborul, hogy Rudi pénzt adott Aliznak. Rudi eközben Ágnestől kér kölcsön, de nem kap, ezért bevallja Krisztiánnak, hogy vissza kell kérnie Aliztól a kölcsönadott pénzt. Aliz megtudja, hogy rövid életű volt a könnyen jött „gazdagság”.

 

Szörényi fenyegetése után Júlia rémülten avatja be Nórát a történtekbe. Nóra szerint nincs ok az aggodalomra, de Júlia feldúltan felkeresi Miklóst, hogy tudassa vele korábbi kollégája tettét. Miklós megmosolyogja Júlia naivitását, de biztosítja Júliát, hogy majd beszél Szörényivel. Júlia Attila hatására megnyugszik, és úgy dönt, hogy határozott projektvezető marad. Az esti megnyugvás azonban nem tart sokáig, mert Júlia váratlan telefont kap: kigyulladt a raktáruk, ahol a hexafát tárolták.

 

#Barátok közt#morócz emília#felix#berényi miklós#renáta#vida rudi#fekete aliz#illés júlia#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk