Barátok közt

Előző rész (2017. április 11.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 11. 22:30

Vajon mit szól Péter Renáta üzleti ajánlatához? Natasa aggódik, hogy a professzora mit fog szólni a kutatásról alkotott véleményéhez. Rudinak választania kell, hogy a barátain vagy a családján segítsen. Júliát megfenyegeti egy rosszakarója.

Péter egész este ellenségesen viselkedik a KisSzékben lánybúcsút tartó Renátával, aki egy idő után bosszúsan távozik a helyről. Ekkor érkezik korcsolyázni Bandi, akinek első látásra megtetszik a lány, ám hiába érdeklődik utána Péternél, a srác csak lekoptatja. Másnap Renáta ismét felkeresi Pétert, és felajánlja, hogy úgy törlesztené a tartozását, hogy a külföldieknek tartott kocsmatúrákat ezentúl rendszeresen a KisSzékbe szervezné. Renáta belefut a parkolóban várakozó Bandiba, aki kapva az alkalmon, bepróbálkozik nála. Renátát azonban jobban izgatja a srácnál Miklós autója.

 

Emília megnyugtatja Natasát, hogy szerinte felesleges amiatt aggódnia, hogy Fazekas professzor kizárja a kutatásból a véleménye miatt. Irma nagyon büszke, amiért Natasa időt és energiát nem kímélve részletesen beleásta magát a dédapja munkásságába. Emíliához váratlan látogató érkezik.

 

Krisztián elárulja Rudinak, hogy mivel Zsoltnak azonnal szüksége van minimum három millió forintra, úgy néz ki, előbb kell kiköltözniük a lakásból, mint gondolták. Rudi ezért felajánlja Krisztiánnak, hogy ad kölcsön, de Krisztián nem fogadja el. Mivel Rudi ezután fültanúja lesz, amint Aliz bevallja, hogy abban reménykedik, hogy a Krisztiánnal való szakítása nem végleges, és hogy az volt az álma, hogy Krisztiánnal közösen vegyék majd meg a lakást, Aliznak is felajánlja az összeget. Azzal azonban Rudi nem számol, hogy felkeresi az exneje, Réka, és sürgős kölcsönért fordul hozzá egy vészhelyzet miatt.

 

Miklós figyelmezteti a másnapi építészeti kiállításra készülő Júliát és Nórát, hogy az eseményen esetleg összefuthatnak Szörényi Pállal, a faanyag-beszállítóval is, akivel Júlia korábban nem volt hajlandó dolgoztatni a kávézó-projektben. Júlia aggódik Szörényi felbukkanása miatt, és nem is alaptalanul. Szörényi ugyanis tényleg megjelenik, és megfenyegeti Júliát.

 

#Barátok közt#illés péter#renáta#ajánlat#professzor#vida rudi#barát#család#illés júlia#kővári natasa

Címlapról ajánljuk