Barátok közt

Előző rész (2017. április 06.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 6. 22:30

Vajon mi lesz a jégpálya sorsa? Vajon mivel döbbenti meg Gigi Zsófit? Vajon rendeződhet Kristóf kapcsolata az apjával? Vajon Bözsi elutazik Irmával?

Péter kidobja Bandit a KisSzékből, amiért Milánnal az engedélye nélkül korcsolyapályává alakították a helyet. Milán kiáll Bandi mellett, végül Péter úgy dönt, maradhat a jégpálya. Péter elmeséli Júliának a történteket, megállapítják, hogy Bandival nem stimmel valami. Bandi lelkifurdalásával küzd a KisSzékben történtek miatt, Miklósnak panaszolja el minden baját. Miklós meggyőzi Bandit, maradjon a házban hosszabb időre, cserébe a szárnyai alá veszi a fiút.

 

Zsófi és Ádám tisztázza Gigivel a kínos incidenst, Gigi megértő. Zsófi és Ádám családi fotózást szerveznek, amire úgy döntenek, Gigit is meghívják. A fotózás jókedvűre sikerül, azonban Zsófi meglepődik, amikor Gigi olyan képeket is csináltat Ádámmal, amin csak kettesben vannak Bencével.

 

Kristóf úgy dönt, nem adja fel álmát, és visszaszerzi munkáját a tűzoltóságon. Frédi Margó tanácsára próbál megbarátkozni a gondolattal, hogy olyannak fogadja el a fiát, amilyen. Kristófnak csalódnia kell, az egyik régi munkatársa szerint nem fogja visszakapni a munkáját. Frédi fültanúja a beszélgetésnek. Látva az összetört Kristófot felszínre törnek benne az apai érzések, és kibékül a fiával. Frédi megígéri, hogy megváltoztatja a végrendeletét.

 

Bözsi sokallja a világkörüli hajóútra a három hónap távollétet, és nagy nehezen úgy dönt, itthon marad. Vilmos kárpótlásul meglepi Bözsit egy dunai hajótúrával, ahova négyesben mehetnek Alizzal és Lucával.

 

#Barátok közt#jégpálya#veintraub gigi#szentmihályi zsófi#asztalos kristóf#apa#bözsi mama#irma#utazás

Címlapról ajánljuk