Barátok közt

Előző rész (2017. április 04.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 4. 22:30

Vajon sikerül Stellát időben kórházba szállítani? Irma játéka összehozza a családot. Bandi Péter háta mögött szervezkedik a KisSzékben. Vajon kiben találja meg Miklós a méltó utódját?

Gizella és László kihívta a mentőket a hasát fájlaló Stellához. Miután Stellát és Gizellát elszállították a mentők, László magára marad, hogy összepakoljon néhány holmit a kislánynak, de annyira félti Stellát, hogy a legrosszabbtól tartva, nem mer elindulni a kórházba. Vilmos végül lelket önt Lászlóba, és a kórházban az is kiderül, hogy a műtét sikeres volt. A megkönnyebbült Gizellának és Lászlónak már csak azt kell kitalálnia, hogyan pótolja be Stella a lekésett Wittenberger-felvételit.

 

Irma és Milán egy búfelejtő táncszőnyeggel tér haza a vásárlásból, bár Irma kicsit már bánja, hogy impulzívan döntött a komolytalan játék mellett. Emília kibékül Irmával, majd Natasával karöltve csatlakozik a játékhoz. Irma a békülés után azzal lepi meg Natasát, hogy a rendelkezésére bocsájtja a dédapa régi kutatási jegyzeteit.

 

A téli időszakban jelentősen visszaesett a KisSzék bevétele, ezért Péter úgy dönt, hogy ha nem jut eszükbe jobb megoldás, akkor kénytelen megválni egy alkalmazottól. Bandi szerint a kirúgás helyett valami vevőcsalogató újdonsággal kéne megnövelni a bevételt. Milán ötletét azonban, hogy csináljanak korcsolyapályát a tetőn, Péter túl kockázatosnak tartja. Bandi, miután képtelen meggyőzni Pétert az ötlet megvalósításáról, úgy dönt, hogy Milánnal az oldalán kezébe veszi az ügyet.

 

Miklóst elkezdi foglalkoztatni a Berényi kft. jövője, és miután Nórától megtudja, hogy Timit egyáltalán nem érdekli a cégvezetés, tovább gondolkozik a problémán. Júlia szerint Péter tökéletes utód lenne, de Miklós, amikor megfigyeli a KisSzékben dolgozó Pétert és Bandit arra jut, hogy kitanítja Bandit, hogy egyszer majd méltó utódja legyen.

 

#Barátok közt#stella#kórház#irma#Játék#család#berényi bandi#illés péter#berényi miklós

Címlapról ajánljuk