Barátok közt

Előző rész (2017. április 03.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 3. 22:30

Vajon kiderül, hogy Ludwig rajta volt-e a balesetet szenvedő vonaton? Vajon mivel bántotta meg a családja Irmát? Vajon lemond Nóra a további társkereséséről? Stella felvételije veszélybe kerül.

Ágnes azonnali bizonyítékot akar, hogy valóban Ludwig szerepel-e az utaslistán, de Attila türelemre inti. Liza és Ottó ki vannak akadva azon, hogy a friss testőrük, Rudi még a randijukon is árnyékként követi Lizát. Attila meglátogatja egy rendőrségi kontaktját, és megkéri, hogy nézzen utána a vonatbalesetnek. Később Ágnes elmondja Lizának, hogy mi történt.

 

A megbántott Irma elmondja Emíliának és Natasának, hogy nem az esik rosszul neki, hogy Natasának cáfolnia kell a nagyapja tézisét, hanem az bántja, hogy Natasáék titkolóztak előtte, és nem feltételezték róla, hogy meg tud birkózni egy ilyen információval. Irma úgy érzi, hogy vele nem annyira közvetlen Natasa és Emília viszonya, mint egymással. Habár Emíliáék biztosítják róla, hogy ez nem igaz, Irma elmegy otthonról, és Milánnal indul közös programra a bevásárlóközpontba.

 

A féltékeny férj szerepében Miklósnak sikerül elküldenie Károlyt Nóra lakásából, amiért Nóra nagyon hálás. Miklós szeretne többet megtudni Nóra szerelmi életéről, de Nóra eltereli a témát. Később, Nóra elmeséli a katasztrofális randiját Júliának, és közli, hogy ő ezennel végzett az OnLove társkereséssel. Miklós elárulja Nórának, hogy jó volt - ha csak pár percre is - újra a férjének lenni, de mindketten tudják, hogy ez a férj-feleség dolog már csak játék köztük.

 

Gizella vendégül látja Stella csapattársait, de amikor az egyik gyerek meghív magához mindenkit filmet nézni, Gizella nem engedi Stellának, hogy átmenjen, mert a Wittenberger felvételi másnap lesz. Stella emiatt megharagszik Gizellára, és nem hajlandó semmit enni, majd később hasfájásra panaszkodik. Eleinte Gizella azt hiszi, hogy a hasfájás a felvételi miatti idegességnek tudható be, de később egyre inkább úgy tűnik, hogy a kislánynak vakbélgyulladása van.

 

#Barátok közt#schneider ludwig#baleset#irma#balogh nóra#társkeresés#stella#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk