Barátok közt

Előző rész (2017. január 16.)

rtl.hurtl.hu

2017. január 16. 20:10

Sikerrel jár-e Ádám és Hanna magánakciója? Vajon biztonságba tudja helyezni Irma a drogot? Kiderül, hogy ki valójában Rudi barátnője. Ágnes kirándulásra viszi Ludwigot.

Miután a biztonsági őr lefülelte Ádámot és Hannát, elveszi Ádám gépét, és összetöri. Ádám és Hanna találkozik Kasznárral, mindent elmondanak neki. Zsófi örül, hogy Ádámnak nem esett bántódása, viszont számon kéri Ádámot a magánakciójuk miatt. Péter viszont elmondja Hannának, hogy mennyire büszke rá, amiért ilyen belevaló csaj.

 

Emília számon kéri a mit sem sejtő Péteren a tálalóban talált drogot. Amikor a nő elkezdi keresni a tálalóban a csomagot, már nem találja, mert közben Irma egy biztonságosabb helyre rejtette. Péter kiakadva meséli el a történteket Natasának, nem érti, miért akarja Emília belemagyarázni, hogy Péternek köze van a droghoz. Irma bejelenti Vilmosnak és Bözsinek, hogy sikerült a drogot biztonságos helyre tennie, de amikor hazaér, és látja, hogy Emília felforgat mindent a lakásban, végül visszaadja a zacskót Vilmoséknak.

 

Amikor Rudi azt látja, hogy Krisztián mennyire büszke rá, hogy Cuki segítségével sikerült ilyen hamar egy barátnőre szert tennie, nem árulja el nekik, hogy a lány igazából egy sztriptíztáncos. Később azonban Krisztián véletlenül összefut a táncosnővel, és felismeri, hiszen már látta korábban a Babában.

 

Ágnes, alighogy hazahozza Ludwigot a kórházból, egyből el is viszi a férfit egy kirándulásra, ahova Liza nem mehet velük. Liza azonban megkéri Ottót, hogy kövessék Ágneséket. Ágnes és Ludwig megérkeznek Veintraub erdei házához, ahol a bosszúszomjas Ágnes a magatehetetlen Ludwigot a saját börtönébe zárja.

 

#Barátok közt#bokros ádám#holman hanna#akció#irma#kábítószer#vida rudi#berényi ágnes#schneider ludwig

Címlapról ajánljuk