Barátok közt

Előző rész (2017. január 06.)

rtl.hurtl.hu

2017. január 6. 20:10

Vajon sikerül Miklósnak újraegyesíteni a Kft-t? Vajon hogyan folytatódik Rudiék kalandja? Irma felajánlja a segítségét Vilmoséknak a drogüggyel kapcsolatban. Ágnes igyekszik biztosítani, hogy ne keveredjen gyanúba Ludwig ügyével kapcsolatban.

Nórának sikerül meggyőznie Gigit arról, hogy a Berényi Kft-nél lesz a legjobb kezekben a vízprojekt. Miklós ezután visszahívja Attilát és Ágnest is a cégbe, a Kft. újraegyesülő ülésén azonban egyikük sem jelenik meg.

 

Miután a gazdag vevő és testőrei fegyverrel kényszerítette Rudiékat, hogy ingyen adják át nekik a festményeket, Rudi Félixet hívja segítségért. Félix biztosítja Rudit, hogy máris indul, de Emíliának hazudik arról, hogy hová megy. Miközben Rudi és Krisztián arról vitázik, hogy forduljanak-e vissza, vagy menjenek a pénz után, Aliz felfedezi, hogy eltűnt Milán.

 

Vilmos visszateszi a drogot az autója ülése alá, majd várja, hogy jöjjön érte a drogdíler kuncsaftja. Órákkal később tanácstalanul megy haza: senki nem vitte el a csomagot. Mivel a díler megfenyegette őket, Bözsivel már nem mernek a rendőrségre menni, azonban Irma a segítségükre siet.

 

Amikor Ágnes megkérdezi Lizát, hogy mondott-e bárkinek bármit Ludwig balesetéről, a lány nem árulja el az Ottóval történt beszélgetését. Ágnes ezután arról is megbizonyosodik, hogy a jövőben is számíthat-e Gizella lojalitására. Eközben Ludwig állapotában változás történik.

 

#Barátok közt#berényi miklós#berényi kft.#vida rudi#irma#vili bácsi#drogügy#berényi ágnes#schneider ludwig

Címlapról ajánljuk