Barátok közt

Előző rész (2016. október 11.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 11. 22:10

Sikerül-e Krisztiánnak és Aliznak kiengesztelnie Lászlót a kisbolt miatt? Vajon milyen elhatározásra jut Ádám a per kapcsán? Vajon mi történt az éjszakai erdőben?

Miután Aliz és Krisztián rájöttek, hogy távollétükben kirabolták László mini piacát, Aliz anélkül, hogy elmondaná Rudinak a történteket, átadja a standot a mit sem sejtő Rudinak. Mikor László hazaér a fociedzésről, azonnal észreveszi a hiányt, és Rudinak összeáll a kép: ezért viselkedett gyanúsan Aliz. László később Alizon és Krisztiánon kéri számon a történteket, és összevesznek. Másnap reggel Aliz Ruditól kér bocsánatot, de a fiú szerint inkább Lászlótól kéne. Később Krisztián megígéri Lászlónak, hogy minden kárát megfizeti.

 

Miután Zsófi megtudja, hogy Hanna ellopta a ki nem váltott receptjeit, Ádám felnyitja a szemét, hogy Kristófot és Hannát is beperelhetnék lopásért. Zsófi kap az alkalmon és meggyanúsítja Hannát és Kristófot. Kristóf ekkor meglepő gesztust tesz: visszaadja Zsófinak a recepteket, és közli, nem kívánják őket Zsófi ellen használni a tárgyaláson. Ádám később megígéri Zsófinak, ha kell, élettársként tanúskodik Zsófi mellett.

 

Miután Ágnes és Júlia a sötét erdei úton elütöttek valamit, Júlia addig nem hajlandó tovább menni, amíg meg nem bizonyosodnak róla, volt az. Legnagyobb meglepetésükre azonban semmit nem találnak az ütközés helyszínén, ellenben a bokrok közt az ájult Attilára bukkannak, akinek véres a keze. Úgy vélik, talán Attilát ütötték el. Júlia a stressz hatására rosszul lesz, és be kell vinni a kórházba. Ezalatt Nóra a Miklós által kirúgott Rolandot vigasztalja, akinek szintén véres a keze. Másnap reggel Ágnes és Nóra megállapítják, hogy Miklós szőrén-szálán eltűnt. Mindketten rosszat sejtenek, főleg azután, hogy előkerül Miklós fél pár cipője.

#Barátok közt#bartha krisztián#fekete aliz#novák laci#bokros ádám#rtl#RTL Klub#bk

Címlapról ajánljuk