Barátok közt

Előző rész (2016. augusztus 22.)

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 22. 21:25

Júlia értesül Attila meglepő döntéséről. Vajon megfogadja Bözsi Irma tanácsát? Miklós és Judit közelebb kerül egymáshoz. Ágnes attól fél, hogy Rudival nyomot hagytak maguk után a betöréskor.

Miután Attila felfedi Péter előtt költözésének okát, a srác másnap reggel Júliát sokkolja az információval, hogy Attila úgy döntött, többé nem kíván a család részese lenni. Júlia teljesen kétségbeesik, fogalma sincs ugyanis, miként közölje Mátéval, hogy immár a harmadik „apukája” sétált ki a kisfiú életéből. Vajon végleg szertefoszlott a remény Júlia és Attila házasságát illetően?

 

Bözsi rácsodálkozik, hogy egy betegséghez pozitívan is hozzá lehet állni, mint Irma, és másnap már sokkal optimistábban látja az életét. Vilmos megköszöni Irma segítségét, és hogy megőrizte a titkot, amit Vilmos rábízott (hogy Bözsi öngyilkosságot fontolgatott), majd úgy döntenek Bözsivel, kijelölik az esküvőjük napját.

 

Miklós kinevezi Rolandot a Berényi Kft. hivatalos építésvezetőjének, hogy aztán Roland a Kft. és a tanyaközösség érdekeit egyaránt képviselve mindenki számára megfelelő módon rendezze a tarthatatlan helyzetet. Amikor azonban Miklós elújságolná Júliának, hogy végül remélhetőleg sikeresen megoldódott a helyzet, Júlia közli, hogy jelenleg a céges ügyek érdeklik legkevésbé. Miklóst ezután Ottó anyja, Judit keresi fel, aki Júliával ellentétben örül Miklós sikerének.

 

Miután Aliz és Rudi bennragadtak a liftben, Aliz Rudit kezdi okolni. Később mégis megenyhül, így amikor végül kinyílik a liftajtó, Ágnes Aliz és Rudi önfeledt csókolózásának lesz szemtanúja. Másnap reggel az is kiderül, hogy Rudi és Aliz „liftezése” olyan jól sikerült, hogy Rudi nem is töltötte otthon az éjszakát, ráadásul hiába próbálja az ideges Ágnes telefonon elérni, azt sem veszi fel. Rudi ugyanis nem akarja, hogy bármi is megzavarja Alizzal való romantikázását. Nem sejti azonban, hogy Ágnes azért akar mielőbb beszélni vele, mert beugrott neki, hogy valószínűleg nyomot hagytak maguk után, amikor betörtek Hárs Félix házába.

 

#Barátok közt#illés júlia#berényi attila#bözsi mama#irma#berényi miklós#berényi ágnes#vida rudi

Címlapról ajánljuk