Barátok közt

Előző rész (2016. július 18.)

rtl.hurtl.hu

2016. július 18. 21:25

Vajon megtalálják Attiláék Stellát? Bözsi belátja, hogy feleslegesen féltékenykedett Irma miatt. Hogyan alakul Péter és Natasa barátsága? Emília valóban biztonságban van már?

Júlia és Attila Stella után siet, aki kiszökött a lakásból, miután meghallotta, hogy vissza akarják vinni a rokonaihoz. Stella László autója mögött rejtőzik el, akivel hamar megtalálják a közös hangot. Amikor Júliáék visszaérnek a keresésből, Stella már Gizellával és Lászlóval fagyizik és egyáltalán nincs kedve visszamenni többé a nagynénjéékhez. Júlia végül meggyőzi, hogy menjenek vissza, de azt is megígéri neki, hogy keresnek egy jobb megoldást, mint a rokonai.
 

Miután Bözsi és Aliz lebukott, Irma meghívja őket, hogy csatlakozzanak a jógaórához. Bözsi nem akar, de szégyelli bevallani, hogy követték Irmáékat, ezért − a kínos vallomást kikerülendő − inkább belemegy. A remegése miatt nem tudja megcsinálni az egyik feladatot, amitől ideges lesz, és szó nélkül otthagyja az órát. Irma utánamegy, Bözsi végül bevallja, hogy követte őket. Vilmos Bözsi tudomására hozza, hogy senki sem fontosabb számára a világon, mint Bözsi, így az asszony féltékenysége végre elmúlik.
 

Péter beköltözik Hannához, aminek Natasa kezdetben egyáltalán nem örül. Amikor rájön, hogy önző indokok vezérelték, úgy dönt, az lesz a legjobb, ha felajánlja Péternek, hogy legyenek barátok. Péter boldogan belemegy.
 

Emília abban reménykedik, zaklatója nem jelentkezik többé, de Rudinak gyanússá válik egy férfi, aki tesz egy kedves megjegyzést Emíliára azok után, hogy egy véletlennek köszönhetően Emília névjegykártyáját is megszerezte.

 

#Barátok közt#berényi attila#stella#bözsi mama#irma#illés péter#natasa#morócz emília#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk