Barátok közt

Előző rész (2016. május 09.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 9. 21:55

Vajon a lakás elfelezése megoldja László és Gizella problémáit? Lili és Péter közelebb kerül egymáshoz. Irma elbizonytalanodik Zsolt szerepével kapcsolatban Emília életében. Attila és Miklós összeverekszenek a villában.

László és Gizella nehezen boldogulnak a precízen elfelezett lakásban anélkül, hogy a másik térfelére merészkednének. Végül mindketten „határsértésen” kapják a másikat, és úgy döntenek, újra egyesítik a lakást. Békülésüket egy romantikus vacsorával szeretnék megpecsételni, ám Gizella külön feladatot kap a bisztróban, és emiatt nem tud hazamenni. László egyedül marad a pazarul elkészített vacsorával.

Rudi beszólása után Lili számára bizonyossá válik, hogy már az egész ház utcalányként tekint rá. Ádám nem akar felelősséget vállalni a történtekért, Rudit támadja, aki felvilágosítja Ádámot: ez márpedig Ádám sara. Lili Péterrel osztja meg bánatát. Péter kitalálja, hogy gyűjtsék be az újságokat, amelyben megjelentek a Lilit kompromittáló képek. Az újsággyűjtés közelebb hozza őket egymáshoz. Végül egy csók is elcsattan, és egy randit is megbeszélnek. Vajon hogyan folytatódik a kapcsolatuk? 

Bözsi számon kéri Irmát, amiért Vilmossal flörtöl. Irma elmagyarázza, hogy ő csak összekeverte Vilmost Zsolttal, így Bözsi bocsánatot kér Vilmostól a gyanúsítgatások miatt, és a házaspár végre kibékül. Irmának gyanús lesz Emília viselkedése, és Natasával osztja meg aggodalmait: talán mégsem olyan felhőtlen Emília és Zsolt kapcsolata? Natasa furcsállja, hogy édesanyja egy börtönviselt emberrel kezdeményez kapcsolatot, szerinte ilyesmiről szó sincs. Irma elbizonytalanodik. Vajon Emília és Zsolt valóban egy pár?

Ágnes vacsorát rendez a villában Miklósnak és Attilának. Miklós, aki előzőleg megtudta Nórától, hogy Attila és Nóra együtt töltöttek egy éjszakát, kapva kap az alkalmon – végre szembesítheti a történtekkel Attilát is. Ágnes titokban ismét beszél Lizával, és biztosítja kislányát, hamarosan érte megy Zürichbe, hogy onnan együtt utazzanak tovább Malajziába. A testvérek vacsoráján Miklós előveszi Attilát a Nórával történtek miatt, és a két fivér összeverekszik Ludwig dolgozószobájában.

 

#Barátok közt#novák laci#bokros gizi#illés péter#lili#irma#bartha zsolt#morócz emília#berényi attila#berényi miklós

Címlapról ajánljuk