Barátok közt

Előző rész (2016. május 06.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 6. 21:50

Mit szól Nóra Miklós aljas tervéhez? Lili megtudja, hogy megjelent az „utcalány” fotója az újságban. Mit szól Irma az igazi Zsolthoz? Hogyan dönt Júlia?

Miklós Nórát is beavatja a tervébe, aki először meglepődik, majd úgy dönt, hogy összeáll Miklóssal. Így talán van esélye visszaszerezni a pénzét, ami a csődbe ment cég miatt elúszott. Nóra ezek után lebeszéli Lászlót arról, hogy feljelentse az uzsorást, amiért az megverte.

Lili meglátja a reggeli újságban a saját fotóját, amit Ádám készített róla, mint utcalány. Számon kéri ezt Ádámon, hiszen a férfi azt hazudta, hogy nem küldte be a pályázatra a fotókat. Lili attól fél, hogy mindenki meglátja a fotóját, ami azonnal be is következik.

Zsolt visszaadja Irmának Emília Két Lottiját. Irma később bocsánatot kér Vilmostól, amiért összekeverte Zsolttal, amit Bözsi meglát, és ismét féltékenykedni kezd. Ezek után Vilmos elmondja Zsoltnak, hogy Irma összetévesztette őket. Zsolt furcsállja a dolgot. 

Claudia felszólítja Attilát, hogy szedje össze magát és mondja el Júliának az igazat arról, hogy megcsalta Nórával. Attila megígéri, de végül nem tudja megtenni, mert Júlia már így is magát okolja amiatt, hogy Péter drogozik.  Júlia arra az elhatározásra jut, hogy ki kell jönnie a börtönből. De ezt csak úgy tudja megtenni, ha Péter ellen vall.

 

#Barátok közt#balogh nóra#berényi miklós#lili#irma#illés júlia

Címlapról ajánljuk