Barátok közt

Előző rész (2016. május 04.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 4. 21:50

Irma még mindig azt hiszi Vilmosra, hogy Zsolt. Bözsinek elege van, hogy mindenki a betegségével foglalkozik. Lili segít Péternek. Claudia lelket önt az elkeseredett Júliába.

Irma megdöbbenve tapasztalja, hogy Vilmost, akire azt hiszi Zsolt, számtalan nő ugrálja körül: Bözsi gyengéden megfogja a kezét, míg a cserfes Aliz ölelgeti a férfit. A felháborodott Irma Emília szemére veti, hogy újdonsült fiúja mekkora kujon. Emília fejvesztve rohan Zsolthoz, hogy megtudja mit beszélt Irmával, de rájön, hogy anyja keveri valakivel Zsoltot. Irma és Emília később közösen futnak bele Vilmosba, és mikor egy felrúgott felmosóvödör miatt Emília és Vilmos összevesznek, Irma békíti ki a „szerelmes párt”.

 

Aliz továbbra is aggódik Bözsi miatt, és próbálja megtudni, vajon tényleg Parkinson-kórja van-e nagyanyjának. Ám Bözsi hajthatatlan, Aliz pedig megtudja Vilmostól, hogy elég régóta tartanak Bözsi tünetei. Aliz és Rudi ekkor szembesítik Bözsit, valljon színt és mutassa meg a remegő kezeit, de ekkor Bözsi elküldi őket melegebb éghajlatra.

Attila megbánta, hogy kidobta Pétert otthonról, ezért szeretné hazacsábítani, de Péter hajthatatlan. Ráadásul Ottót is elküldi a francba, amiért az beköpte Attilának, hogy drogozik. Ottó ekkor kiköltözne Attilától, de Attila megkéri, maradjon: segítenie kell Mátéra vigyázni. Végül Lili látogatja meg Pétert, és egy gázfőzőt visz neki ajándékba, amivel ő anno túlélte az utcán.

Claudia megtudja Attilától, hogy Júlia Péter védelmében ment börtönbe. Claudia ekkor felkeresi a dacos Pétert, aki elmondja neki, hogy Attila és Nóra lefeküdtek egymással. Claudia meglátogatja Júliát, és ahelyett, hogy elmondaná neki, darabokra hullott a családja, úgy dönt, lelket önt belé, és megpróbálja rábeszélni a vallomásra. Sikerül neki?

#Barátok közt#irma#vili bácsi#bartha zsolt#lili#illés péter#berényi claudia#illés júlia

Címlapról ajánljuk