Barátok közt

Előző rész (2016. május 02.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 2. 21:50

Megtartják-e az ünnepséget annak ellenére, hogy a Kft. a csőd szélére került? Hová fajul Gizella és László veszekedése? Ezúttal milyen következményekkel jár Péter drogfüggősége? Hogyan ismerkedik meg Irma és Vilmos?

Miklós úgy gondolja, hogy amennyiben a céget csődeljárás fenyegeti, felesleges megtartani a jubileumi ünnepséget. De Nóra és Ágnes meggyőzi az ellenkezőjéről, hiszen az ünnepség talán új befektetőket hozhat a Kft-nek. Miklós kénytelen belemenni az ünnepségbe, ha nem akar lebukni és végül elkezdődik a készülődés. Miklós bocsánatot kér Lászlótól, amiért rossz helyzetbe hozta, de László inkább nem venne részt az ünnepségen, Miklósnak pedig bűntudata van. A parti meglepetésvendége a Nóra által titokban meghívott Claudia.

Gizella kiakad, amiért László azt hazudta Vilmosnak, hogy ő fogta el a sünt. Veszekedésük során a kezdetben egymás fejéhez vágott apróságokat felváltják a mélyebb konfliktusok. Gizella nem érti, hogy miért fáj Lászlónak Gizella sikere. László bevallja, hogy nehezen viseli, hogy Gizella hozza haza a több pénzt. Amikor már nem tudják, hogyan oldhatnák meg a vitát, Gizella úgy dönt, a legjobb megoldás, ha kettéosztják a lakást.

Péter rossz hangulatban van, de nem akar az érzéseiről beszélgetni, így csak még jobban elmélyíti a közte és Attila között lévő szakadékot. Attila felfedezi, hogy valaki ellopta Júlia nyakláncát, és Ottót gyanúsítja a dologgal. Péter kipakolja a joghurtos kocsit. Kábult állapotában azonban nem veszi észre, hogy Máté a joghurtos kocsi mögött van, és tolatni kezd, életveszélybe sodorva kisöccsét.

Irma egy félreértésnek köszönhetően azt hiszi Vilmosra, hogy ő Zsolt, Emília udvarlója. Irma mindenképpen szeretné megismerni Vilmost, de beszélgetésük során nem derül ki a félreértés, így Irma abban a tudatban marad, hogy Vilmos Zsolt. Azonban Bözsi meglátja, amint Irma kacérkodik Vilmossal. Meglepetését egy váratlan látogató is tetézi.

 

#Barátok közt#ünnepség#berényi kft.#novák laci#bokros gizi#illés péter#irma#vili bácsi

Címlapról ajánljuk