Barátok közt

Előző rész (2016. április 26.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 26. 21:55

Miklós megoldási javaslata közel sem tűnik egyszerűnek. Zsolt meggondolatlan megjegyzést tesz Tóbiásra. Vajon elhívja-e Emília Zsoltot egy Irmával közös vacsorára? Péter csalódottságában mindenkivel összevész.

A Berényi Kft közelgő jubileumi rendezvényére Ágnes csoportfotót készített a tagokról. A fotózás után Miklós arra kér mindenkit, hogy este tartsanak egy rögtönzött taggyűlést, mert egy lehetséges befektető talán ki tudná húzni a céget a csávából. Bár Attila örül minden megoldásnak, Nórának bevallja, hogy mivel Miklós ilyen gyorsan talált megoldási stratégiát, Attila még alkalmatlanabbnak érzi saját magát, mint valaha. Azonban amikor Miklós bemutatja a lehetséges befektetőt, a többiek számára hamar kiderül, hogy talán mégsem olyan jó ötlet vele együttműködni.

Hanna és Gizella azzal szembesül, hogy Tóbiást azért még érzékenyen érinti, hogy mindenki úgy tekint rá, mint egy segítségre szoruló egyedülálló apukára. Éppen ezért, amikor Zsolt érdeklődik Gizellától Zsófi hogyléte felől, Gizella úgy dönt, nem pletykálkodik, így nem avatja be Zsoltot, hogy Zsófi magára hagyta a babáját. A mit sem sejtő Zsolt félreérthető megjegyzést tesz Tóbiás lányos viselkedésére. Hanna később szembesíti vele, hogy belegázolt Tóbiás érzéseibe. Zsolt bocsánatot kér Tóbiástól. Hanna viszont kihasználja Zsolt bűntudatát.

Emília kénytelen azzal szembesülni, hogy Natasa és Nóra együttlakása kezd konfliktushelyzeteket szülni. Ráadásul a látogatóba érkező Irma azzal a javaslattal áll elő, hogy Emília és Natasa költözzön hozzá. Amikor kiderül, hogy Irma legjobb barátnője, Betty is velük élne, Emília inkább visszautasítja az ajánlatot. Azonban Irma fejébe veszi, hogy ha már úgy is az épületben jár, szeretne végre találkozni Emília újdonsült udvarlójával. Vajon Emília elhívja Zsoltot, hogy bemutassa az anyjának?

Miután Péter látja, hogy Ottó és Lili milyen jól kijönnek egymással, úgy dönt, nem kér a társaságukból. Rosszkedvét tetézi, hogy levelet kap, hogy az utolsó megrendelőjét is elveszítette a Pusszancs átmeneti leállása miatt. Ráadásul Máté elmeséli neki, hogy Attila már egy ideje nem jár be Júliához, így Máté sem láthatta az anyját. Péter újra droghoz nyúl, és elküld mindenkit a fenébe.

 

#Barátok közt#berényi miklós#bartha zsolt#nagy tóbiás#irma#morócz emília#illés péter

Címlapról ajánljuk