Barátok közt

Előző rész (2016. április 15.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 15. 21:50

Zsolt visszatér a régi életéhez. Lili kidobja Ádámot, ő pedig alkut köt Zsolttal. Miklós terve az öccse tönkretételére működésbe lép. Emília és Nóra életveszélybe kerülnek.

Zsolt hosszú hónapok után először újra belép a bisztróba, és meglepve tapasztalja, hogy új állapotok uralkodnak: Ottó nem engedi be az irodába, és bizony fizetnie kell a sörért. Gizella elmeséli Zsoltnak, hogy a bisztró kézről-kézre járt, míg Zsolt nem volt itt, de Gizella most már kézben tartja az üzletet.
 
Zsolt néhány óra ultimátumot ad Ádámnak és Lilinek, hogy elhagyják a lakását. Lili azonban nem adja fel ilyen könnyen, könyörögni kezd Zsoltnak, hadd maradjon. Közben Ádám megpróbál szállást szerezni kettejüknek, de László csak egy éjszakára fogadja be őket. Lili összefut Ottóval, és a levegő izzani kezd köztük. Lili később elmondja Zsoltnak, hogy bármire hajlandó azért, hogy elkerülje az újbóli utcára kerülést. Zsolt alkut ajánl neki: ki kell dobnia Ádámot. Vajon Lili teljesíti Zsolt kérését?
 
Veintraub remek hírrel keresi fel Miklóst: a terv működésbe lépett. Miklós örömét azonban Attila töri meg: Attila drogot talált otthon, és rájött, Péter használja. Attila magát hibáztatja, Miklósnak pedig lelkifurdalása van, amiért „hajótörött” bátyját csúnyán át fogja verni, ugyanis Attila megtudja, a megvásárolt víztorony műemlékvédelem alatt áll, és a cég bukta az összes pénzt.
 
Emília és Nóra elhunyt férjükről beszélgetnek, de Emíliát még mindig mélyen érinti a téma. Ekkor Emília lakásában hirtelen lekapcsolódik a villany. Míg Emília gyufát keres, Haller fojtogatni kezdi Nórát. Mikor Emília visszatér, rájön, hogy két nővel nehezebben boldogul, így némi dulakodás után rájuk gyújtja a lakást. Emília háza leég.

#Barátok közt#bartha zsolt#lili#bokros ádám#alku#berényi miklós#emilia#balogh nóra#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk