Barátok közt

Előző rész (2016. február 12.)

rtl.hurtl.hu

2016. február 12. 20:25

Miklós új munícióhoz jut Ludwig ellen. Rudi Fasírt helyett Krisztiánt keríti kutyaszorítóba. Tóbiás és Zsófi ugyanarra a pasira hajtanak rá. Júlia kegyetlen választás elé kerül.

Miklós megtudja, hogy milyen módon szerzett ügyfeleket annak idején Veintraub és Ludwig, és azt is, hogy mi köze ehhez Róbert ex-menyasszonyának. Megpróbálja szembesíteni Ludwigot az igazsággal, de Ludwig ellentmondást nem tűrően kidobja a villából, majd ráparancsol Ágnesre, hogy derítse ki, mennyit tud Miklós. Miklós azonban hamar átlát Ágnesen, és közli vele, épp most jutott olyan információhoz, amely alapján alaposan gyanúsítható Ludwig azzal, hogy megölte a saját fiát.

Rudi átadja a felvételt Krisztiánnak, amitől azt remélik, hogy Zsoltot kiengedik a börtönből. Rudi csalódottságára azonban Krisztián nem siet megjutalmazni Rudit. Ezen Rudi annyira felhúzza magát, hogy még Alizzal is durván bánik, aki éppen Krisztián vállán sírja el a bánatát. Krisztián megvigasztalja. Miután azonban Krisztián visszamegy Hallerhez, és visszaadná a rábízott pénzt, kiderül, hogy abból közel kétmillió forint hiányzik. Krisztián nyaka körül szorul a hurok, miközben Rudi meglép a hiányzó pénzzel.

Zsófi is szeretne együtt aludni Ádámmal, ezért amikor megtudja, hogy Hannának elfoglaltsága lesz, olyan bulit szervez Ádámhoz, amit falból Hanna szervez, de valójában csak Zsófi a meghívott. A hír azonban Tóbiáshoz is eljut, és Zsófi és Tóbiás a másik kizárásával készülnek Ádámhoz. Mikor azonban Tóbiás megérkezik, meglepve látja, hogy Zsófi is ugyanerre a bulira volt hivatalos – de ő sem számított Tóbiás társaságára. Ki most a fölösleges?

Péter Nóra segítségét kéri az előzetesben lévő Júlia számára, de sem Nóra, sem Attila nem tud segíteni neki. Péter ezen kiakad, maga megy el Júliához, és amikor megtudja, hogy Júlia már vallomást is tett, és magára vallotta a gyilkosságot, Péter megtörik, és elmondja az anyjának, hogy ki volt valójában Róbert gyilkosa. Júlia a híren felbuzdulva új ügyvédet szeretne, és megváltoztatná a vallomását. Petrik azonban tájékoztatja, hogy ha elmondja az igazságot, ő is és Péter is rács mögé kerülhet. Mit választ tehát Júlia: egyedül ül gyilkosságért, vagy mindketten Péterrel bűnpártolásért?

#Barátok közt#schneider ludwig#bartha krisztián#csapda#nagy tóbiás#szentmihályi zsófia#illés júlia#választás#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk