Barátok közt

Gizi most tényleg nagy bajba került!

rtl.hurtl.hu

2016. január 26. 20:25

A véletlennek köszönhető, hogy Zsófival, és a babával nem történt nagy baj! A szerencse most Gizi mellé állt, pedig akár tragédiával is végződhetett volna az alkoholproblémából fakadó tehetetlensége. De mi is történt valójában?

Borzasztó dolog függni valamitől, Gizi ezt pontosan jól tudja. Számtalanszor letette már azt a poharat, de ugyanannyiszor fel is vette. Pechére épp akkor gyengült el, és ivott egy jó pár pohárral, mikor Zsófi váratlanul rosszul lett.



Egy várandós anyukánál minden perc számít, pláne, ha erős görcsei vannak. Persze, Gizi is látta, hogy nagy a baj, és ha nem lett volna részeg már rég a kórházba vihette volna Zsófit a saját autójával. Így nem volt mit tenni, hazudnia kellett arról, hogy miért nem tudja Zsófit azonnal orvoshoz vinni, mindeközben a bűntudat kikezdte a lelkiismeretét.



Végül mi lett Zsófival? Gizi megúszta a dolgot?

Katt a képre és minden kiderül!

Nemcsak Gizi körül vannak ám zűrök! Emlékeztek arra, mikor már nem bírta tovább Nóra a magányt, és a gyászt? Kinél keresett vigaszt? Nem tudjátok?

A képre kattintva megnézhetitek az izgalmas pillanatot!

Később Zsófi mindent megtud, Gizi bevallja, hogy az ital miatt nem tudta időben kórházba vinni őt.

Mit gondoltok erről?

Induljon a szavazás!

 



 
#Barátok közt#alkoholprobléma#függőség#rosszullét#kismama#lelkiismeret-furdalás#bokros gizella#szentmihályi zsófia#gyebnár csekka#lékai-kiss ramóna#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk