Barátok közt

Következő rész (2016. január 18.)

rtl.hurtl.hu

2016. január 15. 20:26

Vajon mi az oka Hanna féltékenységének? László eltökélten akar Nórának segíteni a gyász feldolgozásában. Lehetséges, hogy Ágnes egy gyilkossal él egy fedél alatt?

Hannát felzaklatja, hogy rajtakapta Zsófit, aki Ádámot rajzolta – meztelenül. Ádám nem érti Hanna reakcióját, Zsófi szerint esélyes, hogy Hanna féltékeny. Ádám felbátorodik ezen, de a közeledése felbosszantja Hannát, aminek az lesz az eredménye, hogy mindketten megsértődnek a másikra. Ádám elmeséli az esetet Tóbiásnak, akit felzaklat a dolog, és számon kéri Zsófin az esetet. Zsófi átmegy Hannához, hogy beszéljen a fejével – Hannának el kell döntenie, hogy mit akar valójában. Miután Ádám kiszellőztette a fejét, és Hanna is lehiggadt, összefutnak. Hanna meglepő nyíltsággal és érettséggel bocsánatot kér Ádámtól, végül megcsókolják egymást.
 
László megígéri Miklósnak, hogy rajta tartja a szemét Nórán, aki Miklóst teljesen kirekeszti. László szeretné felajánlani a segítségét Nórának a halotti tor megszervezésében, de Nóra kijelenti, hogy nem lesz tor. László próbálja rábeszélni, mert a tor fontos része az elengedésnek, de Nóra hajthatatlan. László úgy dönt, hogy Nóra háta mögött megemlékezést szervez Róbert tiszteletére. Az esemény egy újabb kereskedői tervvel párosul – László felhalmoz egy csomó gyertyát, abban bízva, hogy a lakók és a vendégek majd tőle vásárolják meg a gyertyákat a megemlékezéshez.
 
Veintraub Tamás jól fizető megrendelést ajánl Attilának a voksáért cserébe az első igazgatótanácsi szavazáson. Júlia szerint egy apró szavazat nem nagy ár egy nagy üzletért cserébe. Júliában felmerül, hogy talán Ludwig is ezért kötötte össze Veintraubot a Berényi Kft-vel. Amikor Attila rákérdez Ludwignál, hogy miért nem nyílt lapokkal játszott, Ludwig kiosztja Attilát. A sértett Attila nem tudja, hogy megbízhat-e Ludwigban, mire Ágnes felháborodik – Attila ne beszéljen bizalomról, hiszen ő kémkedett az esküvőn és az ő feleségének az ujjlenyomatait találták meg a gyertyatartón is. Attila azzal vág vissza, hogy pontosan az a különös, hogy csak Júlia ujjlenyomatait találták meg. Talán valaki letörölte a többit, aki hozzáférhetett. Nem gondolja Ágnes, hogy Ludwig lehetett a tettes? Később Ágnes felzaklatva kéri Júliát, hogy beszéljenek – talán egy gyilkossal él egy fedél alatt.
 
#Barátok közt#ok#féltékenység#gyász#feldolgozás#gyilkos#fedél

Címlapról ajánljuk