Barátok közt

Előző rész (2016. január 8.)

rtl.hurtl.hu

2016. január 8. 20:25

A gyanú árnyéka először Miklósra, majd Ludwigra vetül. Ádám féltékeny lesz, mert a fellendülő Pusszancs üzlet miatt Hanna túl sokat foglalkozik Péterrel. Sikerül-e Júliának és Péternek megszabadulni a gyertyatartótól?

Bár Miklós azt állítja, hogy egy ujjal sem nyúlt Róberthez, Vilmos még élénken emlékszik, hogy Miklós megfenyegette Róbertet, és nem tudja, elmondja-e ezt a rendőrségi kihallgatáson. Bözsi szerint a rendőröknek nem szabad hazudnia. Később Vilmos mesél a nyomozóknak a fenyegetésről, de hozzáteszi, szerinte nem Miklós volt az. A kihallgatásán Miklós Ludwigra tereli a gyanút, amikor elmondja a nyomozónak, hogy Róbert juttatta börtönbe az apját.
 
Bár Hanna még nem felejtette el, hogy Ádám lefotózta az amerikai fotómodellt és a lesi fotót eladta egy internetes lapnak, Ádám örül, hogy a kapcsolatuk már kevésbé fagyos. Ám ekkor Hanna jó hírt kap a Pusszanccsal kapcsolatban: a Pusszancs végre betörhet a plázába is, és emiatt Hanna minden figyelmét Péter és az új üzleti lehetőség felé fordítja. Ádám féltékenykedni kezd, és végül úgy dönt, szabotálja az üzletet. Sikerül neki?
 
Júlia számon kéri Pétert, hogy mit keres nála a lehetséges gyilkos fegyverként számon tartott gyertyatartó. Péter azonban csak annyit árul el, hogy nem tett semmi rosszat, viszont valakit meg kellett védenie. De többet nem árulhat el, és arra kéri Júliát, hogy ez egyszer bízzon meg benne, Júlia végül belemegy abba, hogy nem firtatja, hogy miért van Péternél a gyertyatartó, de ragaszkodik hozzá, hogy segítsen a fiának eltűntetni azt. Egy közeli hídon megszabadulnak a gyertyatartótól. Azonban Nóra ugyanekkor, ugyanezen a hídon sétál. Vajon Júlia és Péter lebuktak az „akció” közben?
 
#Barátok közt#gyanú#féltékenység#üzlet#megszabadul#berényi miklós#schneider ludwig#bokros ádám#illés péter#holman hanna#illés júlia#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk