Barátok közt

Előző rész (2016. január 7.)

rtl.hurtl.hu

2016. január 7. 20:25

Liza úgy dönt, így, hogy Ottó elment, inkább visszautazik Svájcba. Nóra tényleg elküldi Timit Lizával Svájcba? Sikerül Péternek megszabadulnia a gyertyatartótól?

Miután Ágnes rákérdezett, nem Ludwig ölte-e meg Róbertet, Ludwig összeomlik, és ragaszkodik hozzá, hogy ártatlan. Miklós is tagadja, hogy ő bántotta volna Róbertet, de elgondolkodtatja Nórát. Közben Liza úgy dönt, most, hogy Ottó is elment, nincs értelme Magyarországon maradnia. Nórának innen jön az ötlete, amivel először Timit, majd Miklóst is megdöbbenti: szeretné, ha Timi is elutazna.
 
Liza teljesen összetörik, amikor a zene után a legjobb barátját, Ottót is elveszíti. Péter vigasztalása során rádöbben, hogy már nincs, ami Magyarországon tartsa, és vissza akar menni Svájcba. Miután a nyomozók letesztelik, képes lenne-e halált okozó erejű ütést mérni valakire, Liza elmondja tervét Ludwignak. Eközben rájön, hogy a férfi küldte Ottónak a levelet Róbert nevében, ami miatt Ottó eredetileg megkereste Róbertet, és nem érti, hogy Ludwig miért akart rosszat a saját fiának. De ez is csak megerősíti elhatározásában, és Timivel visszautazik a svájci magániskolába.
 
Péter megtudja Tóbiástól, hogy Tóbiás visszavitte a Berényi lakásba a táskát. Péter bepánikol, de mentőötlete támad. Felhívja Mátét, majd a dolgot ügynökösdinek beállítva ráveszi a kisfiút, hogy vigye Péter szobájába a táskát. Júlia azonban megakadályozza az „akciót”, majd miközben számon kéri Pétert a történtek miatt, rádöbben, mit is rejt a táska valójában.
 
#Barátok közt#döntés#utazás#svájc#megszabadul#takács liza#mayer ottó#berényi timi#balogh nóra#illés péter#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk