Barátok közt

Ez történt az 51.héten

rtl.hurtl.hu

2015. december 18. 20:25

Liza döntést hoz Ottóval kapcsolatban. Ismert ember érkezik a Fittlaborba, és Ádám készít a meztelen férfiról egy fotót, amit utána elad a lapoknak. Tóbiás Gizit gyanúsítja a kép elkészítésével, és olyan döntést hoz, ami azt eredményezi, hogy Gizi ismét inni kezd. Timi mindent megtesz, hogy megakadályozza az esküvőt, és ezért újabb tervet eszel ki. Miklós és Nóra ismét közelebb kerül egymáshoz. Róbert rájön, hogy mi történt Ágnes ás Ludwig között. Miklós megfenyegeti Róbertet.
 

Attilának gyanús lesz Ágnes viselkedése, úgy érzi, Ágnes valamiért retteg Ludwigtól. Ezért a húga biztonsága érdekében nem konfrontálódik Ludwiggal a Veintraub-üzlet kapcsán. Attila megkéri Júliát, hogy tartsa szemmel Ágnest, a Veintraub-üzlettel kapcsolatos aggodalmait pedig Miklóssal osztja meg. Ágnes meggyőződik arról, hogy Attilának igaza volt – Ludwig ezzel az üggyel egyszer és mindenkorra el akarja intézni Attilát, és átvenni a Kft. irányítását.
Rudi meg akarja zsarolni Róbertet azzal, hogy elmondja Nórának, miket művel, de Róbert ismét előhúzza az Aliz-kártyát. Rudi azt hazudja Aliznak és Krisztiánnak, hogy megoldotta az ügyet. Aliz hálás, Krisztián pedig titkon kicsit csalódott – szeretett volna ő lenni az, aki megmenti Aliz királylányt a sárkányoktól.
Ádám elrángatja Gizellát a Fittlaborba, ahol Gizella rájön, egy híres ember edz náluk, ám Tóbiás megtiltja neki, hogy képet készítsen vele vagy róla. Ádám később együtt öltözik át a sztárral, és titokban lefényképezi a meztelen férfit, majd eladja a fotót a lapoknak. Tóbiás megvádolja Gizellát a képek készítésével és kirúgja őt a Fittlaborból. Gizella inni kezd. Ádám végül bevallja Tóbiásnak, hogy ő készítette a fotót, de Tóbiás nem hisz neki. Eközben Hanna is kideríti ugyanezt. Később Tóbiás szeretne bocsánatot kérni Gizellától, aki masszívan iszik, és visszautasítja Tóbiást. Ádám és Hanna nem járnak sikerrel, amikor meg akarják győzni a már részeg Gizellát, hogy ne igyon, így László segítségét kérik. Mindeközben Gizella majdnem kárt tesz magában, majd egy félrenyelt falat kenyér miatt fuldokolni kezd. Szerencsére László az utolsó pillanatban megmenti Gizellát a fulladástól. László kerek-perec kijelenti, hogy hazaköltözik.
Nóra és Miklós rájön, hogy Timi lóg az iskolából. Timi Miklósnál keres menedéket, és elárulja neki, hogy egy netes videó miatt csúfolják, ezért lóg. Miklós remek tanácsot ad a lányának. Később Timi, látva, mennyire más, ahogy Miklós kezelte a problémát, mint ahogy Róbert, komoly lépésre szánja el magát – felajánlja az apjának, hogy segít megakadályozni Nóra esküvőjét. Miklós ezt visszautasítja. Timi bezárja a lakásba Nórát és Miklóst, ezért Nóra nem tud elmenni Ágneshez a neki és Róbertnek szánt vacsorára. Miklós ragaszkodik hozzá, Nóra nem szerelmes Róbertbe, ezt bizonyítja a házassági szerződés ötlete is. Egy óvatlan pillanatban Miklós megcsókolja Nórát. Nóra ezután Miklós fejéhez vágja, hogy Miklós megbízhatatlan. A másodszor is kiérkező zárszerelő ezúttal nem hagyja, hogy Timi lerázza, így kiszabadítja Nórát és Miklóst. Nóra csúnyán összeveszik Timivel, mire Timi kijelenti, hogy nem vesz részt az esküvőn. Miklós megfenyegeti Róbertet, hogy megöli, ha valaha is megbántja Nórát. Vilmos meghallja a fenyegetést, majd figyelmezteti Miklóst, hogy ha nem türtőzteti magát, ő lesz az, aki megbántja Nórát. Róbert boldogan vigasztalja a Timi miatt szomorkodó Nórát.
Ágnes meghívja vacsorára Nórát és Róbertet, hogy átbeszéljék az esküvő részleteit. Ágnes abban reménykedik, hogy Ludwig és Róbert a vacsora alkalmával talán közelebb kerülnek egymáshoz, Ludwig azonban egyre lekezelőbben bánik Róberttel. Róbert dühében máshol akarja megrendezni az esküvőt, amin Ágnes kiborul. Fél egy újabb megaláztatástól Ludwig előtt. Róbert gyanítani kezdi, hogy Ludwig megerőszakolta Ágnest. Hiába tagadja Ágnes a dolgot, Róbert nekimegy Ludwignak. Ágnes Ludwigtól félve kijelenti, hogy Róbert félreértett valamit. Később Ludwig fenyegetően kéri számon Ágnest, hogy mivel tömte tele Róbert fejét? Ludwig szerint Ágnes nem képzelheti, hogy Ludwig megerőszakolta, hiszen Ágnes a felesége. Ágnes kiáll magáért, és közli, az, hogy ő Ludwig felesége, nem jelenti azt, hogy a tulajdona is.
 
#Barátok közt#döntés#fittlabor#meztelen férfi#lesifotó#ivás#megakadályoz#terv#fenyegetés#takács liza#mayer ottó#bokros ádám#nagy tóbiás#bokros gizella#berényi timi#berényi miklós#balogh nóra#schneider róbert#berényi ágnes#schneider ludwig#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk